IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 317318319320321 915>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:38
Ne sum JA SLUSHALA..znakce....sega prv pat gi citkam zborcinjata
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:41
Meteor...znakce...ali ne gubis od sjajot
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:44
Cry CryCryCryCryCry ali ke go izgubam sjajot koga ke navlezam vo atmosferataCryCryCryCryCryCryCryCry
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:46
Originally posted by |^-_-^| |^-_-^| напиша:

Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Znakce,TI SI METEOR..sega zasega

MeteorCryCryCryzasho?CryCryCryCry

HEHHEHEHHE E PA EVE NE SI BIL PRISUTEN NA TAA LEKCIJA KOGA SE OBJASNUVASHE ZNACENEJTO NA SONCETO, ZVEZDITE I METEORITE..LOLLOL
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:47
Status na planeta se postignuva... a mozes i satelit na nekoja planeta da bides crtko Embarrassed
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:48
Originally posted by marijana marijana напиша:

HEHHEHEHHE E PA EVE NE SI BIL PRISUTEN NA TAA LEKCIJA KOGA SE OBJASNUVASHE ZNACENEJTO NA SONCETO, ZVEZDITE I METEORITE..LOLLOL

e sea pa ti ne mi vadi muabeti Ja ne site casovi sum bil prisuten. A taa lekcija sum ja propustil posto sum spiel na casBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:48

Cry CryCryCryCryCry ali ke go izgubam sjajot koga ke navlezam vo atmosferataCryCryCryCryCryCryCryCry

LOLLOLLOL..AKO SI MAL KE SE IZGUBISH ODNOSNO KE PREGORISH VO ATMOSFERATA ...AKO SI POGOLEM..HEHHEHHEH KE NAPRAVISH ILI DUPKA ILI NEKOJA POGOLEMA STETA DURI MOZE I ELEMENTARNA NEPOGODALOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:49
Originally posted by irena irena напиша:

Status na planeta se postignuva... a mozes i satelit na nekoja planeta da bides crtko Embarrassed

heheheh moze satelit mi odgovara. Samo na koja planeta neznam
imash nekkoja da mi predlozish sto e bez satelit a?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:49

e sea pa ti ne mi vadi muabeti Ja ne site casovi sum bil prisuten. A taa lekcija sum ja propustil posto sum spiel na casBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
HEHEHHEH..KE DOJDE VOJVODATA PAK KE TI AJ POVTORI SAMO TI IZRAZI ZELBALOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:49

LOLLOLLOL..AKO SI MAL KE SE IZGUBISH ODNOSNO KE PREGORISH VO ATMOSFERATA ...AKO SI POGOLEM..HEHHEHHEH KE NAPRAVISH ILI DUPKA ILI NEKOJA POGOLEMA STETA DURI MOZE I ELEMENTARNA NEPOGODALOLLOL

eeee tuka e problemot. Mal sumCryCryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:50

eeee tuka e problemot. Mal sumCryCryCryCry

HEHHEHHE OJDE OD RAKA....BERI SILA..LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:51
Znakce,repzrizi nema..
Meteor si e meteor,zvezda ,zvezda,sekoj si ima svoj status...vo sonceviot sustem
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:53
Kolku mal si be znakce...ne si vajlda maloletno?
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:53
Crtko ke si najdes nacin a i ke osetis komu mozes satelit da mu bides Big%20smile
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 317318319320321 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.