|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 317318319320321 339> |
Автор | |||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
bez vrska se ............neznam ni offtopik shto da napsiham
|
|||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ubu
|
|||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Можете да и дадете уверение на бабава. Нека пишува дека склерозата ме надвладеа и дека кај и да е нема да се сеќавам на ништо Глупава! |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
пак некој ми ја изнервирал баба ми...
срам да им е
дојди бабо да те
|
|||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Schatziiiiiiiiiii
...Баба не е веќе супер баба ...супер бабите не забораваат, и не се како мене во секоја смисла Аххх години ли се години.... ______________________ И да бе ако не ме насмее...
...Нема никој тогаш |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Бел пес на ѓердани. (снег)
» Цел ден ојт, а од место не се помрдвит (часовник) » На баба је зејт, на деда му висит. (бунар и кофа) » Дома на клин висит, а зло ти мислит. (пушка). » Црн клај го, црвен извај го. (рак) » Ум дават, а не зборуват. (книга) » Брада имат, ниту поп е, ниту прч е? (праз) » Околу бука шарена змија. (појас) » Од една дупка влегвиш, низ две излегвиш и пак си внатре. (пантолони) » Уста немат, а со секого зборвит. (книга) » Арап со едно м'де. (кантар) » Без вретено жица оредит, без разбој платно ткајт и пак гол ојт. (пајак) » Црвен к*рец на тарунец. (црвена пиперка) » Д'лга Неда, сенка немат. (река) » Баба ојт по јазон, дејо е држит за газон. (плуг и орач) » Шило бодило, низ гора одило, траг не оставило. (пчела) » Една ојт, триста со себе водит. (вошка) » Стреде море џунџуле. (папок) » Мало црвено и цар од коња сметинат. (јаготка) » Син вир дно нема. (огледало) » Еже меже в девет кожи леже. (кромид) » Вујко свирна, вујна нога дигна. (клуч и катанец) » Ако ме држиш јако ќе ти бидам роб, ако ме испуштиш ќе ти ископам гроб. (оган) » Сто фустани носит, кога ќе дунит ветрот г'зот је се видит. (кокошка) » Виено, виено, на судни маки клаено. (јаже) » Долг Тодор без коски. (дим) » Баба моча дедо е затна. (чеп) » Петмина се спушчије, двајца го фатије, одземи го удрије. (мрсул) » Помало од кокошка, повисоко од човек. (капа) » Одрано магаре низ село рикат. (тапан) » Брада имат, гла немат (клас) » Целијот дрвен, во глата црвен. (кибрит) » Сред море огон горит. (кандило) » З'би немат ама касат. (зима) » Вујко вујна гадичкаше вујна му се потсмеваше. Вукјо свирна вујна нога дигна. (Клуч и катанец) » Од едно огниште цел свет се грејт. (сонце) » Црно јаже по земја се влечит. (мравки) » Бела Рада по рид пасит. (магла) » Студена змија на гуша висит. (ѓердан) » Згора копанче, здола лопата, стреде грда Мара. (желка) » Кусо мече газо пече. (Ѓумче ) » Полна кутија со бисери. (Калинка) » Ноќе слугинка, а дење господарка. (ламба) » Еден овчар со сто гуни. (зелка) » Баба на п'т легнала и луто проколнала: Тешко на тој што ќе ме згазит. (змија) » Сама баба куќа носит. (желка) » Една тиква сос шест дупки.(глава) » Црвен прч в пештера лежит. (јазик) » Ако го гибаш врескат, ако го ако го остајш молчит. (ѕвонец) » Живо свиено со игли набиено. (еж) » Црно тури, а црвено извади. (железо) » Диви кози по рид пасат. (вошки) » Мала сум ама цел свет облеквам. » Целиот внатре, глаата надвор. (брут, шајка) » Трудна жена оро играт. (вретено) » Една мајка со дванесет појаси. (Бочва) » Врвовите надоле, корењата нагоре. (Брада) » Старци со бели бради неможет да се стигнет. (Бранови) » Бесна кучка во дол леит. (Воденица) » Трудна жена оро играт. » На баба је зејт, на деда му висит (бунар и кофа) » Дрипава ѓупка пред цар излегве. (зелник) » Пуна топка месо сос едно каменче у неја. (праска) » Во шарена камара црн бумбар брчит. (Црква и поп) » Сив коњ р`зна, се море смрзна (Ветер и мраз) » Ув една одаја си имам се бели коњи, само един у среди леже. (уста) » На врв бука две ветрила. (уши) » Ти го биеш, то го караш, тоа ти сипве да јадеш. (сито) |
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ме насмеа уште од сабајле. Некаде го имам читано ова или слично на ова.. ...особено тоа што не е на скопски... |
|||||
|
|||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kaжи си болката Бабе
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ни јас не знам |
|||||
|
|||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ја гледам Бабава Форумска...како ,,подзамислена,,
или само така ми се ,,причинува,,
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Така е не ти се причинува Ама ...ќе биде подобро И не сум веќе Супер Бабичка Изменето од ФорумскаБаба - 05.Август.2010 во 10:23 |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 317318319320321 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |