![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 316317318319320 426> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavrsiv samo k*rs po klasicna t.e. estetska masaza, me mrzese da odam na akupresura t.e. akupuntura, inace ke se ponudev... |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
сакаааам...да си живеам сам со...
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sakam sladoled od vanila so preliv od visna
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Абе ладно е ќе настинеш ![]() |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..НА ЛУЃЕВО ЕДНАШ ВЕЌЕ ДА ИМ ДОЈДЕ ПАМЕТ...ТОА И ВО НОВАТА ГОДИНА ИМ ГО ПОСАКУВАМ..СЕ РАЗБИРА КАКО МОЈА ЖЕЛБА!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
здравје и срека на секого а мене едно мило да ми дојди што побрзо....уште тоа ми фали за се да биде во најдобар ред....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ај да си здрава и жива и среќа само да те прати. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
САКАМ ТИЕ ДА НЕ КАЖАМ ШТО, ОД МВР ДА МИ ЈА ДАДАТ ВОЗАЧКАТА ШТО ПОБРЗО...И САКАМ КАПУТ, БАШ КАКО ТОЈ ШТО ГО МЕРКАВ, А СЕ РАСРОДАДЕ
![]() ![]() ![]() |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam sok so CEFKA
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
КАФЕ...ТУРСКО...БЕЗ ШЕКЕР...СО КАЈМАК...ДУПЛО...!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
здравје и срека на секого,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sakam nes bez mleko popareno samo...bez seker dovolno jako
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
hej, puncka, prijdi ja to vtem uri delam. Ness kafe, je za leg pozdrav. |
|
|
|
![]() |
|
sakammmm,
,,WERMOOT,, |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 316317318319320 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |