|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 315316317318319 339> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Долета она и на chat...ама ти фалеше...па..
и то Викаш ќе ме нервираш секој ден а? Хммм...можам да бидам и прав ангел кога сум нервозна ...зависи од... Ќе ме среди Санти ....ма немој ...него се му е дозволено Изменето од ФорумскаБаба - 03.Август.2010 во 16:23 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми прима мислиш можам грубијан да биам (можам заш да не )
ам...сеа ... не може се на chat ... вечерас...стандардна програма...
а значи....ка си нервозна...се кротиш или ....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уУу засад само
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пеколна жега надвор
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами шо да кажам...па да испаднам лоша...ма не бре..внук ми е...може се да ми прави ...и да ме ...и да ме ... --------- Вечерас за вечерас...ако бидам таму. Затоа што се ми смета денес. А ако дојде некој, ќе се изнервирам. Затоа...Ангелка...само ќе |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E kako ne ...tolku e zesko tamu bre |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бре бре бре....те ја невестата за свадбата...
внук се губи на пати...па мож да му се греши ... нешто ... па ако има и друго од и ке му простуваш
Ееее ако Ангелка може да одолее...нека само гледа...од страна
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простено ти е чедо ...Ангелка "секогаш" може да одолее...всушност..скоро никогаш |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емиле....си накуцал над 90К репутација
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам те Ангелке...знам те
|
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baaaa ti e menidzmentot
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А?
|
|
Внеси реплика | страница <1 315316317318319 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |