![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 313314315316317 832> |
Автор | ||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
за шмукање, симонке
као шејкерче бе... знајш колку се убави.... ![]() ама ми се гади од тогаш кога ишмукав цело пакетче во 3 сати ![]() тиги, извинензи бите ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 17:42 |
||||||
![]() |
||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||||
сдк прилепчаниве цепкаат прилепски тука
![]() |
||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||
![]() |
||||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||||
сдк дека че му кажам дома за ова а тие за шмукање се или за пијање?
едит: кога че ме учиш да возам ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од s_girl - 10.Јануари.2010 во 17:42 |
||||||
![]() |
||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||||
сдк...абе скокни до аптека, земи си фитосепт...
ко можеа мене да ми го задржат гласот до толку за ништо да не се познава, тебе сигурно пуфка ќе те сторат ![]() |
||||||
![]() |
||||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||||
да да... :) јас сега пијам степсилс за грлово ама ништо не помага ај че видиш утре како сум изнастината :( |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() е тие де, што ме спасија у осмо на настапот во Марко Цепенков, мислм и ти беше таму, така? |
||||||
![]() |
||||||
|||||
абе чоек од кај знајш ако ме боли грлото и сл (недајбоже) че си пишуваме на форум муахахахаха :) edit: остај ја бе шо знај нека прај ![]() Изменето од s_girl - 10.Јануари.2010 во 17:32 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() не озбилно, нормално дека ќе правиме со вас муабет ![]() ![]() ![]() ![]() само што ќе бидиме по цел ден онлајн... а, меѓусебно по цел ден правиме, и за тоа форум не ни треба ![]() едит: мони, јас на таа не и се плашам.... ми помина сиот страв лани кога одговарав последниот час за да не одам на полагање ![]() Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 17:30 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
хахахахаха че видиме ако не мрзи да зборуваме можи и меџусебно да си пишуваме хахаха
сдк дека биологија нема да попушти :( знајш на ..... му вика ко студент да си те третирам ова она...јбг |
||||||
![]() |
||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||||
Ама ќе прајте муабет со мене, даре и владо така!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
||||||
![]() |
||||||
|||||
ами како :))) |
||||||
![]() |
||||||
|||||
оваа Тиги е ептен јака...еј
заедно сме посилни ![]() ![]() сдк...уф... кефче.... сега ко ќе заучиме јас и симона по цел ден на идивиди на часој ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
ајде да се исплачиме
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Чек да се придружам и јас...
![]() ![]() ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ ![]() ![]() ![]() За Оги ![]() |
||||||
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 313314315316317 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |