![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 832> |
Автор | ||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
сдк...тука бев, ако се искучив...
си го собирав Аудцето в гаража сдк... тао што вика тиги... чекам уште врсници... белки нема на олку само да останиме ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 18:57 |
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
сдк имаме се повеќе врсници на форумов
![]() |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||
сдк дека уште малце 100 постој че имам...за 2 дена
![]() |
||||
![]() |
||||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|||
Bog da cuva
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
|||
дајбоже.. ако забележите ме нема по форумоф спомнете вие тука сведоци бидете ова она :)))) |
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
сдк Ваљда модераторите ќе прочитаат ова што пишуваш ( ![]() ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
хмм... би требало.. :) така се вика нзз како и е никот напраен иначе во која од поттемите да пишам дека и двете имаме акаунти и дека од ист компјутер се најавуваме? |
||||
![]() |
||||
|||
Како и е никот!? ![]() Да не е оваа мартина!? ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||
ама спомни му и на модераторите, да не си речат дека е двоен ник и да ве избанираат двете...
долу во забелиешки , критики етц... ок? |
||||
![]() |
||||
|||
сдк дека и сестрами си напрае акаунтЧе на форумов :))
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
da zeam da go pominam ili da pominam da go zeam
![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
|||
леле мони, жал ми паѓа за тебе...
![]() ела да ми те гушнам преку форум еднаш ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
:Z ами јас за одисеја тогаш гласо ми беше фатен скрос и обични олипс 2 пакетчиња исшмукаф ми се пушти малце на 30минути и пак после... па 1 месец болна бев нелим... :( |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |