|
Добро утро |
Внеси реплика | страница <1 312313314315316 435> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro koleske...ova za tebe speicjalno da se rasonish
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете кој мисли на мене
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морам да мислам колешкееее да се освестиш за пробата генерална
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А оној Трајко кај е,па ќе доцни
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro kade i da ste
denes oblaci nemet, moze maximalno podocnjaci ako legnavte nekade vo 4 sabajle i sega me citate temperatura demek kje bide okolu 27 so mi e neverovatno oti se potam a koga doma na klimaxov pisuje 27 mi e ladno doma u sred leto, taka da mislam deka nasite meteroloshki punktovi se locirani nekade okolu Berlin i Frankfurt nad taa Majna, iako neznam zs, ko da nemame dosta prazni brda okolu skopjevo moze od tolku skulpturi navistina nemet mesto za niv imajte ubav neraboten den, za tie so nerabotaat a i za tie so se na rabota Изменето од anakin - 29.Јули.2010 во 07:54 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro!
Ne e loso edno kapucino da smrknam i utrovo maximalno da go iskoristam, da ne zavrne porucek... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро
Ај прикаснете малку проичка додека стаса кафето |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ekipo stigla je kafica
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фалаааа
уживам |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога стаса??? Јас од сабајле |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa mora vaka...........
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова личи на мене
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 312313314315316 435> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |