|
Добро утро |
Внеси реплика | страница <1 311312313314315 435> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
denes pak sonce ich pa nemorate da barate senki koga kje ja parkirate kolata prosto ostavite ja na bilo koe mesto sto mena da ve cini 3000 i pajak koga zboruvam za vlada i guevski , tie mi se krivi so pominav na crveno i plativ 150 evra da ti ibam tova vladata i kolata mnogu mi trosi i da toa vladata u majcinu Изменето од anakin - 27.Јули.2010 во 08:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утрооооооооонародее
поздрав за АНАКИН, и за неговата временска прогоноза што ја дава секое сабајле...посебно денес ме изнасмеа уште рано рано Изменето од MyWay - 27.Јули.2010 во 08:55 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро народе.
П.С: Вој анакин нека кажува ако не го мрзи секој ден вака. Можда и ќе погоди. Којзнае. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utre, utro de
denes e pak donekade oblacno, ama sonceto fintadzija saka nekako da se probie niz niv i da ni go zagorca zivotot sabajlevo pisuvam tuka i imam na masa kafe, ne e bash slatko se mislam koja dava slatki baknezi, mozebi ako mi go bakne kafeto, kafeto kje bide tamam moja preporaka za sleden mesec avgust e da ne dremite tuka i da odite bogu iza legja nekade na odmor da se odmorite prvenstveno od mene i od forumov, pocna za zamara, kako i jas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
good morninggggggggg
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро.
Анакин, момче, па ти си талент! |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za vremenska prognoza????
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе. Добро, и за поезија. И филозофија можда. Мултиталент бре, шта да ти причам.
Еј, можеш оној Глигор од а1 метео да го замениш. И онака е млитав тој у фацата многу. |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи ми кого можеш ти да замениш????
|
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vie za vremenska prognoza muabetite ili
vi zabega muabetot |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој Анакин. Јас сум безнадежен случај. Да излезам на тв, па да се исплашат луѓето од мене. Нее... нејќам такви непријатности. |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....добро утро ,чедо божјо..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro ti bog dao sinko
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 311312313314315 435> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |