IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Добро утро
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Добро утро

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 311312313314315 435>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 08:09
dobro utro
denes pak sonce ich pa nemorate da barate senki koga kje ja parkirate kolata
prosto ostavite ja na bilo koe mesto sto mena da ve cini 3000 i pajak
koga zboruvam za vlada i guevski , tie mi se krivi so pominav na crveno i plativ 150 evra
da ti ibam tova vladata
i kolata mnogu mi trosi i da toa vladata u majcinu
да

Изменето од anakin - 27.Јули.2010 во 08:12
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 08:53
добро утроооооооооголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањенародееголема%20насмевкаголема%20насмевка

поздрав за АНАКИН, и за неговата временска прогоноза што ја дава секое сабајле...посебно денес ме изнасмеа уште рано раноголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од MyWay - 27.Јули.2010 во 08:55

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 10:34
Добро утро народе.

П.С: Вој анакин нека кажува ако не го мрзи секој ден вака. Можда и ќе погоди. Којзнае.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 08:27
dobro utre, utro de
denes e pak donekade oblacno, ama sonceto fintadzija saka nekako da se probie niz niv i da ni go zagorca zivotot
sabajlevo pisuvam tuka i imam na masa kafe, ne e bash slatko
se mislam koja dava slatki baknezi, mozebi ako mi go bakne kafeto, kafeto kje bide tamam
moja preporaka za sleden mesec avgust e da ne dremite tuka i da odite bogu iza legja nekade na odmor da se odmorite prvenstveno od mene i od forumov, pocna za zamara, kako i jasголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 08:54
good morningggggggggголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 10:41
Добро утро.
Анакин, момче, па ти си талент!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 10:45
za vremenska prognoza????изненадување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 10:50
Да бе. Добро, и за поезија. И филозофија можда. Мултиталент бре, шта да ти причам.

Еј, можеш оној Глигор од а1 метео да го замениш. И онака е млитав тој у фацата многу.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 10:54
кажи ми кого можеш ти да замениш????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 10:57
vie za vremenska prognoza muabetite iliзбунетост
vi zabega muabetotгазење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 10:59
Originally posted by anakin anakin напиша:

кажи ми кого можеш ти да замениш????

Никој Анакин. Јас сум безнадежен случај. Да излезам на тв, па да се исплашат луѓето од мене. Нее... нејќам такви непријатности.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 11:18
....добро утро ,чедо божјо..

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 11:27
dobro ti bog dao sinko 

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 11:34
Dobro utro
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 311312313314315 435>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.