|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 311312313314315 729> |
Автор | ||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e taka biserna,a sea treba fala da mi re4ish bidejkhi ti rekov kako da go opravesh probolemot
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wowwwwww,sea kje ve 4astam ushe 7 poraki,bidejkji kje stignam do 10.000 kone4ooo
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па дојдов преку интернет експлорер,... ама многу е бавен.... ќе се вратам на фајерфокс... ајде фала нинич
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NISHO BISERNO
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
girl kaj otide????
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
неверојатно...... сега кога дојдов преку фајерфокс,... пак не ве гледам грллллллллллллл .... ????
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
firefox,i ja imam,ama ne go koristam,a i Opera imam,ama naj4esto preku Explozer sum.
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aju boze pravat net za pc na brat isto mu stavat i zatoa mi go isklucuvat netot izvinete taka no ovde sum
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka mi e 4estit ljubilejot sho stignav do 10.000 poraki,juhuuuuuu
znaci sea,biserna i girl ve 4astam,a posle i drugite ke gi 4eka iznenaduvanje
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле,... нина стаса до 10 000 од кои сите пораки и се,... за корист на човештвото
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку компјутерите имате дома ???? |
||
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooo nina cestito
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde nesho za vas:
|
||
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 311312313314315 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |