![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 308309310311312 475> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
bucebbb ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
|
|
![]() |
|
bucebbb ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 13 |
http://www.imdb.com/title/tt0365089/
Dobra Srpska komedija so Srcan Todorovic,koj e ljubitel veruvam deka ke mu se dopadne... |
|
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
|
|
![]() |
|
http://www.imdb.com/title/tt0756683/
The Man from Earth Ako se od onie gledaci koi ne gledaat samo film od zabava,ili kolku da pomine toj cas i polovina,Tuku sakate film prvenstveno poradi porakata koja ja prenesuva kako i celiot vpecatok sto go prenesuva na vas,eve eden takov film...uzivajte:) |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Sara go dozhivea strashnoto minato,povtorno vo Kukjata na tishinata....! Изменето од Valerija - 13.Август.2012 во 09:11 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
се утепав од смееење и стварно никогаш нема да можам да ги разберам филмовите од пеесетите озбилно (иако ова е добар и признаен филм и за свое време добро постигнување)
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ...Interesna komedija...! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Prikazna za kockanjeto,dolgovite,ubistvata...! Изменето од Valerija - 13.Август.2012 во 09:13 |
|
|
|
![]() |
|
Пред една недела го гледав и зажалив што потрошив еден и пол час за филмов...воопшто не ми беше интересен, поглупава комедија здравје. Не би го вброила во комедии, нема баш сцени што ќе те насмеат. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Koga napagjaat Vonzemjanite...! ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 308309310311312 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |