IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 308309310311312 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2012 во 05:34
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2012 во 14:55

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2012 во 05:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2012 во 15:48

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
bucebbb Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Април.2011
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bucebbb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2012 во 22:17
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bucebbb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2012 во 22:21
http://www.imdb.com/title/tt0365089/
Dobra Srpska komedija so Srcan Todorovic,koj e ljubitel veruvam deka ke mu se dopadne...
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bucebbb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2012 во 00:26
http://www.imdb.com/title/tt0756683/
The Man from Earth
Ako se od onie gledaci koi ne gledaat samo film od zabava,ili kolku da pomine toj cas i polovina,Tuku sakate film prvenstveno poradi porakata koja ja prenesuva kako i celiot vpecatok sto go prenesuva na vas,eve eden takov film...uzivajte:)
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2012 во 19:48
....Sara go dozhivea strashnoto minato,povtorno vo Kukjata na tishinata....!

Изменето од Valerija - 13.Август.2012 во 09:11
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2012 во 20:46
се утепав од смееење и стварно никогаш нема да можам да ги разберам филмовите од пеесетите озбилно (иако ова е добар и признаен филм и за свое време добро постигнување)

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2012 во 00:02
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2012 во 18:24

...Interesna komedija...!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2012 во 10:18

....Prikazna za kockanjeto,dolgovite,ubistvata...!

Изменето од Valerija - 13.Август.2012 во 09:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2012 во 13:18
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Пред една недела го гледав и зажалив што потрошив еден и пол час за филмов...воопшто не ми беше интересен, поглупава комедија здравје.
Не би го вброила во комедии, нема баш сцени што ќе те насмеат.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2012 во 16:42

....Koga napagjaat Vonzemjanite...!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 308309310311312 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.