|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 308309310311312 832> |
Автор | ||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk na koj li misli |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш на тебе мислев.Усети ке за тебе сум го напишал тоа....
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ne si vo pravo, si pravev caj zatoa odma ne ti vrativ Изменето од Sunny - 22.Ноември.2009 во 16:32 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..шо ми напраивте со пастрмкава
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чекаме Суни да ja фати и да пише на Лп кога да доагjам.По пат ке те земам и тебе.Ти од каде си Калипсо?
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок,чеакме Од Скопје сум. |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК Риба ќе најдеме, вие само организирајте се и тргнувајте, кога ќе стигнете ќе ја спремиме рибата
|
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму си ми по пат.Ке те држим на линиja.Eстествено ке ти се jавим една недела по рано да можеш да си направиш и ти некакви планови.ОК.Се договорив ме.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк ............ многу досадно , бре
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк како може на некого при вакво друштво да му е досадно
|
||
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк кој е за кафе нека оди в кафана
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какво кафе по ово време?Даj Скопско....
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иди у кафана па чеш да добиеш СКопско |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми текнува на лозинката од мсн-то
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Внеси реплика | страница <1 308309310311312 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |