|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 137> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нина и фрли љубоморен поглед на иреница ... |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuu ne taka
jas ne zadevam tugi mazi samo gu guskam |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама гуш гуш,... и нина после ќе те гледа косо
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa pa ok irenice opravdano ako e drugarski
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strogo drugarski,postrogo ne moze da bide!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, Tanja, lezis na krevetot i gledas kon mene, bar mene mi se cini dodeka ti ja kinam preramkata so zabi priguseno rzejki, a ti se smees kako bebe na drndulka otkrivajki ja golata grada od koja mi zastanuva zdivot od kade tvrdata bradavica me povikuva za koja sum siguren deka me gleda...se gubam vrtoglavo megu dvete atmosferi goltajki go vozduhot zaostanat...ti sepnuvam baknezi bezbrojni niz vratot i grloto, a ti kosata mi ja mrsis so glasna vozdiska koja sisti megu tvoite zapcinja...se setiv na brza pomos...sigurno ke umram...sega e docna, ti se prepustiv bezgranicno kade zavrsuva moeto postoenje i se pretvora vo ti...raskosna rajska livada niz koja pretrcuvam so jazikot i site tajni otvoreni mi se...nasekade isparuva toplina i neznost...tvoite nokti go prebaruvaat teloto da ne ostanal nekoj del od mene vo nego, nema ni zrnce dusa...padna i drugata preramka...grcevi mi go tresat teloto... go gledam so tvoi oci...plavkasto kako koga gori alkohol...se razliva i te poplavuva, skokotlivo peckajki sekade istovremeno...rastopeni nasite oblicja se gubat megu mnogubrojnite aktivni vulkani...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tanjo, ma Tanjo...sega te gledam megu oblaci...tolku se vozvisi da i sonceto trca po tebe, a jas mozam samo na kolena da klecam pred tebe, eden gmizav crv komu svetlina si podarila, vidi me ! Svetam ! Moite demoni vreskaat ocajno zosto me gubat i na koi tolku mnogu im bese slatka mojata pocrneta dusa koja sekojdnevno cvilese za brz kraj. Da Tanja, mojot mac go polozuvam pred tebe so navednata glava...preseci me, unisti me i toa ke go cenam zosto sekogas ti e motiv dobrinata...a ti...a ti...mi se tresat racete dodeka moite suvi usni go sepotat tvoeto ime...prosti mi...ne znaev deka postojat luge kako tebe...premnogu raboti ne znaev...sekojdnevno treperam kako list koga mislata za tebe mi ja dopira svesta...se obolev od ljubov...hronicna vozbuda, iscekuvanje i ispukani ocni kapilari od napreganje da te vidam.
Kakva sila, kakva mok...i Hena, zenskiot voin ne bi te odminal bez dostojna pocit i eve gi dogaat, duhovite na site kralici doagaat da ti se poklonat, a jas...sum tuka nekade megu guzvata, ne grizi se, ke dopolzam do tebe, sekogas taka pravam, vprocem, taka i me zabeleza dodeka se raduvav na troska ispadnata od tebe, a ti samo se nasmevna, me zema vo race i pocna da mi se raduvas i zagleduvas iako bev celiot mrsulav i izligaven... |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj si mor !
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sum be zbunet a ti kaj siiii
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ALOOOO ZBUNET JAVIII SEEE
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bye
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |