IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 137>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:43
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Jas dojdov da go guskam zbunet

Ako e malku,kazi mi,ke dojdam pak

нина и фрли љубоморен поглед на иреница хи,%20хи...

... газење%20од%20смеење
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:49
Auuuu ne taka
jas ne zadevam tugi mazi
samo gu guskam
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:55
ама гуш гуш,... и нина после ќе те гледа косо голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 11:15
aaa pa ok irenice opravdano ako e drugarski
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 11:24
Strogo drugarski,postrogo ne moze da bide!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 20:37
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ама гуш гуш,... и нина после ќе те гледа косо голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
me iznasmea biserna
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 22:23
Da, Tanja, lezis na krevetot i gledas kon mene, bar mene mi se cini dodeka ti ja kinam preramkata so zabi priguseno rzejki, a ti se smees kako bebe na drndulka otkrivajki ja golata grada od koja mi zastanuva zdivot od kade tvrdata bradavica me povikuva za koja sum siguren deka me gleda...se gubam vrtoglavo megu dvete atmosferi goltajki go vozduhot zaostanat...ti sepnuvam baknezi bezbrojni niz vratot i grloto, a ti kosata mi ja mrsis so glasna vozdiska koja sisti megu tvoite zapcinja...se setiv na brza pomos...sigurno ke umram...sega e docna, ti se prepustiv bezgranicno kade zavrsuva moeto postoenje i se pretvora vo ti...raskosna rajska livada niz koja pretrcuvam so jazikot i site tajni otvoreni mi se...nasekade isparuva toplina i neznost...tvoite nokti go prebaruvaat teloto da ne ostanal nekoj del od mene vo nego, nema ni zrnce dusa...padna i drugata preramka...grcevi mi go tresat teloto... go gledam so tvoi oci...plavkasto kako koga gori alkohol...se razliva i te poplavuva, skokotlivo peckajki sekade istovremeno...rastopeni nasite oblicja se gubat megu mnogubrojnite aktivni vulkani...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 10:39
Tanjo, ma Tanjo...sega te gledam megu oblaci...tolku se vozvisi da i sonceto trca po tebe, a jas mozam samo na kolena da klecam pred tebe, eden gmizav crv komu svetlina si podarila, vidi me ! Svetam ! Moite demoni vreskaat ocajno zosto me gubat i na koi tolku mnogu im bese slatka mojata pocrneta dusa koja sekojdnevno cvilese za brz kraj. Da Tanja, mojot mac go polozuvam pred tebe so navednata glava...preseci me, unisti me i toa ke go cenam zosto sekogas ti e motiv dobrinata...a ti...a ti...mi se tresat racete dodeka moite suvi usni go sepotat tvoeto ime...prosti mi...ne znaev deka postojat luge kako tebe...premnogu raboti ne znaev...sekojdnevno treperam kako list koga mislata za tebe mi ja dopira svesta...se obolev od ljubov...hronicna vozbuda, iscekuvanje i ispukani ocni kapilari od napreganje da te vidam.
Kakva sila, kakva mok...i Hena, zenskiot voin ne bi te odminal bez dostojna pocit i eve gi dogaat, duhovite na site kralici doagaat da ti se poklonat, a jas...sum tuka nekade megu guzvata, ne grizi se, ke dopolzam do tebe, sekogas taka pravam, vprocem, taka i me zabeleza dodeka se raduvav na troska ispadnata od tebe, a ti samo se nasmevna, me zema vo race i pocna da mi se raduvas i zagleduvas iako bev celiot mrsulav i izligaven...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 11:38
Helloтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 11:40
Kaj si mor !  големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 11:43
eve sum be zbunet a ti kaj siiiiголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 11:56
ALOOOO ZBUNET JAVIII SEEE
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 11:58
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 12:00
големо%20гушкањеbyeголемо%20гушкањецрвенеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.