|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика | страница <1 29303132> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga umrel, dodeka voskresnal, kade se naogjala negovata dusha? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pet mina ako prasas ke dobies 5 razliciti odgovori. Zatoa sto,kazano e prethodno,sekoja crkva si ima svoj prevod po svoj kejf. Sekoja po nesto si dodala,sekoja po nesto si odzela.... |
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A dokaz za toa e ovoj EvAngelos koj seuste ne znae sto e : dali Jehovin svedok ili protestant.
Ocigledno premnogu nasednal na nekoi evtini brosurcinja od OTKROVENIE, pa si zema za pravo da pluka na se sto ne e protestantsko.Pa taka spored nego edinstveni Hristijani se samo tie, a seto ostanatoto e pleva. |
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozda ne mu e vreme. Ke se izjasni i toj nekade nekogas deka e Mason. |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе те разочарам Свемирски, ама само јас ја имам таа чест за сега на форумов...
Престанете да коментирате други личности, затоа што ќе почнам да ве опоменувам за тоа! |
||
Do what is right, come what may...
|
||
princess1
Нов член Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lugje prvo doznajte tochno sho pravat oni i koi se a potoa zborete sho sakate i drugo.. jas isto gi imam nivnite spisanija i vo niv nema nishto losho i izmisleno tuku raboti koi shto gi ima vo biblijata samo na poednostaven nachin prikazhani i polesno razbirlivi...a i sto pati se podobri od popovite nashi poradi toa shto ne zemaat pari,knigite im se bespari,ne gledaat politiki kako nash*te popovi,ne te teraat so sila da pravish neshto nitu ti nametnuvaat da prouchuvash so niv kako shto pravat na pr popovite i mnogu drugi stvari sho ne mi teknuvaat vo momentov... |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
princess1, јас точно знам што прават тие и што поучуваат. Да и јас кога би морал да бирам меѓу сведоците и православните би избрал да бидам сведок, но верувај ми, уште подобро е да бидеш Христијанин
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕвАнгелос - не претерувај со изјавите и имај малку почит кон другите членови на форумов, ако веќе немаш кон нивниот начин на верување...
|
||
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На оние кои на Бруклин, Витенберг, Рим, Константинопол, Рим, Њу Делхи,Мека, Пекинг,... Ангели, Пророци, Филозофи, итн. повеќе веруваат одколку на ВОЛЈАТА БОЖЈА, било и ќе им биде посведочено дека: Клучот на Името БОЖЈЕ е во Неговиот ДУХ, Кој во ИСУС се отелотвори и 7те печати ги отвори. 7 се и буквите на вечното Име БОЖЈЕ! Тој е Алфа ! Тој е Омега! Тој е Алфа и одново! Среќен е кој не бега од МИЛОСТА на Неговото вечно СЛОВО! . |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. 7те печати сеуште не се отворени. (Откровение 6то поглавје)
2. Кои се тие седум букви на вечното Име Божјо?
|
||
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доброволно се појави на местото на злосторот! МУДРОСТА БОЖЈА е ГОСПОДАР над времето+просторот! Во НЕА се сокриени сите тајни и 7те Букви Сјајни! Мир и Благослов до сите а посебно до оние кои Вистински ја сакаат Мудроста БОЖЈА АМИН |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spiros, зошто ме цитираш кога ниту реплицираш на мојот коментар, ниту одговараш на моето прашање? |
||
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се мие дозволено но не е се (за читателите) корисно. Сознанието надувува а Љубовта изградува ! во љубов спирос Изменето од spiros - 12.Август.2008 во 13:31 |
||
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па види сега... не е баш се дозволено...
Назад на тема, премногу се оддалечивте. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 29303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |