|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 50> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To Cecooooooooooo
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми вика "Иди док си млад" а ја.....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kukavicaaaaaaaaaaaaa
|
|
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plan B
|
|
let the force be with you
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
План Б
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
arsin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be >ako sakas zatebe ke ja pustam pazi skime spavas
|
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мислам ништо зашто не се ни замарам со Цеца. Не ми се допаѓа нејзината музика, а за останатото си е нејзино, не ме ни интересира
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ke se nadovrzam na ekszi88..CECA E PROIZVOD MA MASS-MEDIUMITE VO SRBIJA VO VREMETO NA MILOSEVIK...SLABA MUZIKA..SMESNI TEXTOVI..NO CECA E ZVEZDA...NEKA SE SOBERE CELA ELITA ..MISLAM NA "A" KLASA OD MAKEDONSKITE NARODNJACI I ZABAVNJACI...REZULTATOT SEKOGAS KE BIDE 10 : 0 ZA ZVEZDATA OD selo ZITORAGJE....I POKRAJ SE..JA POCITUVAM ZATOA USPEA DA IZDRZI PRITVOT I HUSKANJA,I ZABRANIJA POJAVA NA PINK ZA SEKOGAS...NO CICA..uh...pardon CECA...OSTANUVA CICA..ovaj..CECA DE.... I USTE EDEN PORAZITELEN PODATOK....NAPPRAVITE ANKETA PO SKOPSKIE UCILISTA..I PRASAJTE ..CII ZBOROVI PODOBRO GI ZNAAT..OD PESNATA "BEOGRAD"...ILI BILO KOJA ZA SKOPJE..OD LEB I SOL,ALEKSANDAR MITEVSKI,TONI- ZEN....PORAZITELNO...NO DA BIDAM ISKREN TOA E EDINSTVENATA PESNA OD CECA-CICA-CECA..KOJA MI SE DOPAGA...SE E DRUGOTO...DOBRO SPAKUVAN MARKETINSSKI PROIZVOD ZA SIROKITE ,SIROMASNI,NARODNI MASI |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цеца никој не ја сака, а сите ја слушаат на журки!!!!!
|
|
arsin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nagovori majca svog sina edinca....
|
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE E TACNO...JAS LICNO,NIKAD NE SUM BIL NA ZURKA KAFE STO SE PUSTALA CECA,CICA,CUCA...ILI NEKOJA OD NIV |
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TO MAKIJAVELI TOOOOO.....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
derIvaт
Нов член Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto nema da procitas ovde, te bila proizvod na mediumite, pa slabi tekstovi pa fals muzika, pa se ide do toj stepen i se spomnuva i Milosevic. Coveckata glupost nema granici. Treba covek da e epten iskompleksiran ili da nema svoj zivot pa da dava komentari od ovoj tip. Defitizmot prisuten vo nasava drzava si go cini svoeto. Potrebata od negacija na se sto e uspesno e hobi na odredeni luge. Tipicen primer za toa e Beni od non stop, koj plukajci po turbo folk zvezdtite zaboravi da kaze deka na negovite "koncerti" pola od kartite ( ne preku 100) gi deli besplatno. Kako moze muzicar sto nemoze da sobere poveke od 200 luge na koncert da komentira za Ceca na civi koncerti se bara karta poveke. Ima nekolku koncerti so nad 100 000 publika.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |