|
Те Сакам |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 62> |
Автор | ||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da te prasam Sard, da bese ti na mestoto od onoj mojot i go procitase ova seto sto go pisuvam, sto ke recese i kako ke se osekase? Te prasuvam zosto od postovite gledam deka imate slicni razmisluvanja.. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes kolku vredat zbor i solza???
i malku i mnogu zborot malku a solza mnogu ako se bez polza |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубовта бара премногу свесност за да се извлече светлината кај себе и кај саканиот/ната. Пробајте да го сторите тоа. Проблемот е секогаш еден и единствен: Сомнежот да биде победен, Вербата да победи. Поздрав,
Честит Божик сестри и браќа. |
||
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја растаживме блу, се надевам ќе ми опрости
|
||
www.komiti.org
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes li kolku vredi eden ubav zbor?
tolku malku i mnogu- neli cuden odgovor Tolku malku za izgovor a mnogu za bozji dvor znaes li kolku vredi edna bistra solza? Tolku malku i mnogu- neli cuden odgovor Tolku mnogu ako e bez polza a malku za bozji dvor Изменето од anakin - 07.Јануари.2008 во 03:43 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoj samo da mi spomnuvas sudbina i deka pominalo vremeto, jas uste se tesam so ona tretoto - deka uste ne doslo vremeto, a ke dojde ..
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekas znak???????????????????/ EV
se vika ljubov, na tvoj znak kje se pretvoram vo solen stolb samo daj mi znak ne sakam da cekam na znak sakam da go vidam |
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj da se vratam na temata Te Sakam.. Do moite omileni clenovi na forumot blueprayer i anakin
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala ti IQ.. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah ljubov
zaeb na prirodata ti koja ne teras na se mnozime da sme civilizacija ti prirodo svati bez ljubov nema civilizacija ni spremi volseben zaeb kje se mnozime, vetuvame |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од blueprayer - 07.Јануари.2008 во 15:12 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога сме веќе на темава...blueprayer, Lady и anakin
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubov, kako roza frlena na podot vo crkva
crvena a blesti na beliot mermer treba da se pogodi harmonija na crkvenite organa nekoj rozata da ja podigne |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no sakam i jas
vikam na glas da bidam par skoro bozji dar sakam i jas se molam na glas eden so edna par no edna senka za dar |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |