|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 40> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mi kazava...koga prashav...deka...na neboto ima zvezdi, kolku sto ima vo pesokot zrnca i kolku sto ima kapki vo vodata, no ne mi kazava deka ti si samo edna i edinstvena...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti go opravduvas moeto poestoenje...da ne te imam, ne ke svetev...da zgasnev, a da te nemav, ne ke mozev da zgasnam bidejki nemase da svetam...
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja sledna mi e najubava
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е важно каде си ти, а каде сум јас. ..
не е важна далечината помеѓу нас....
важно ми е дека си таму каде што треба
- во моето срце!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ILI NEMA GRANICI
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se nasmees na ovaa poraka, ke dojdam i ke te e*am
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja poraka sto e napisana od srce,iskreno i bez mnogu ukrasuvanja...mi e najubava poraka(voopsto ne gi sakam tie klishe poraki,dobro poznati na site...)
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...don't worry...be happy....
mozhebi e klishe, ama znae da me krene koga mi e teshko na dushata! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
ubavica
Нов член Регистриран: 10.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. UCILISTETO E BOLKA LJUBOVTA E LEK TOA SE BARA VO 21 VEK.
2. NEMA DEN NEMA NOK,A DA NE POMISLAM NA TEBE.IAKO SI DALEKU TE CUVAM VO SEBE.POSAKUVAM DA SUM VO SRCETO TVOE TE SAKAM NAJMNOGU ANGELCE MOE. 3.SRCETO ZABRZANO MI BIE A VO SEBE I TEBE TE KRIE NE MODZAM DA GO SOPRAM A NI TEBE DA TE DOPRAM. 4.IMETO TI E NENO TOA OD NIKOGO NE GO KRIJAM NO ZARADI TOA IME NOKE NE SPIJAM. 5.SEUSTE TE SAKAM MODZEBI E GRESKA DODEKA SUM TADZNA NA DRUG MU SE SMESKAM. 6.ODI SO MOMCA -100 LJUBI -10 ZEMI SI -1 AMA DA E VREDEN. 7.PEPERUTKE SARENA LETNI MU NA RAKA I KADZI MU DEKA SEUSTE GO SAKAM 8.KOGA TE GLEDAM VO MENE NESTO GORI MNOGU SUM TADZNA NE SPIJAM DO ZORI 9,LJUBOVTA SO CASOVNIKOT CUKA TIKA - TAKA MOETO SRCE SEUSTE TE SAKA 10.PREKRASEN POCETOK SO TRAGICEN KRAJ TAKVA E LJUBOVTA ODSEKOGAS ZNAJ 11.DODEKA VO TIVKATA NOK OD MOITE ZRNI OCI TECEA SOLZI GORKI , VO SRCETO SI PRAVEV LUZNI , A TI GI BAKNUVASE NEJZINITE USNI .NO SEGA NEJA JA NEMA OD MENE UTEHA TI TREBA.NO ZNAJ NASATA LJUBOV IZGUBI SJAJ I NA SE E SEGA KRAJ. 12.ZAEDNO SEDIME VODATA JA MATIME ZAEDNO RAZMISLUVAME KAKO DA SE FATIME Изменето од ubavica - 10.Јуни.2008 во 14:59 |
|
Sweet *M*
Нов член Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум твое зрно песок во пустината, затоа чувај ме добро бидејќи ако ме испуштиш од раце сите други ќе личат на мене но ниедна од нив нема да бидам јас.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...daj mi go srceto tvoe, jas ke go chuvam kako da e moe...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ke ti go rasturam brakot!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....i za porano kazanoto, ic ne mi e gajle.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sum tamu kade sto si sega ti a ti da si kade sto sum sega jas
pa ja utnah rabotata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |