![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 69> |
Автор | |
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес имавме неретка можност да посведочиме реално(За нас тоа е од поодамна познато),како марјан г-началникот на прилапон ги нарекува прилапонци за специјалки,ќе му еб.еле мајката на тие од центар што не гласале,како за игуменот од Св.Јован Бигорски пцуе ,зашто овој му се јавил на јанајчије да размисли за казната од (11.000 евра,па било и малку) на против кандидатот Локвенец и слични гнасотилаци за
Полтичари од ДА,сдсм,партија на југословените(тогаш уште српски ,странка југословене) и други подлизурковци,кои ја презедоа ВМРО-ДПМНЕ,една партија со вистински демо(н)христијански цели,видовме колку се лицемерни,а ваму бараат заштита од народот,па сега како верници се впуштаат дури и во Предвидувачи,пророци на апокалипси. Ехх ,народ ПРАВОСЛАВЕН и во ПОСТ,пред големите Велигденски празници,почнаа да излегуваат неговите најглеми каканици. Па во кој политичар да веруваме,ејј,?грујо,марјан сега за недела ќе ги видиме во храмовите свеќи да палат и поуки да делат,ПОГНАСНО нешто не сум видел! |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Posle tolku raboti sto napravi Marjan vo PP sramota e da plukate po nego !! Sto bese PP - sto e sega!!
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Па гоца бркалијата кажа,ПО СЕЛСКИ,нема и однесување и се.А да марјан освен за џебот и фасмилијата,ништо друго,се се слуша ,а богами и се гледа. Е сега ако некој сака да го наречат специјалка,мајката да му ја пцујат и пак за него да гласаат,тогаш е тоа одлика на п....! Благодарам разум сеуште имам,кубурата не ја употребувам,но паметот ме служи. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
според бандитиве, Заев поседува нелегално стекнати, креирани материјали....
ебати логиката....и писменоста....
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
А што сака авторот да каже?
Тој ги монтирал (креирал), ама сепак се нелегално стекнати?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
и ја чудим...
![]() ги стекнал нелегално, па ги креирал... или ги креирал па ги стекнал нелегално..... од тука е излезено она " луд јебе збуњеног " .....
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Абе читај меѓу редови!
![]() Тој (некој) прислушувал муабети. Овој (Заев) ги сецкал со ножички и си креирал муабети. Ту бре, ич не си креативен
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
затоа Зајко е креативен...
![]() |
|
![]() |
|
Море да го видам за Велигден Зајко кај ќе оди. Дали ќе биде пак креативен
![]() |
|
|
![]() |
|
па како стојат работиве, ништо чудно да се чука со јајца со Брат Љубе ...
![]() |
|
![]() |
|
Не бе
![]() Ќе се брани од слобода. Додека не му накалемат уште нешто. Ја не викам дека е светец, ниту го бранам. Ама какви матни работи извади на површина, неговото дело ми изгледа смешно према другиве...
|
|
|
![]() |
|
Конечно се виде,односно се открива и целосниот карактер на лажниот патриот никос грујос,претседател на влада на оваа држава,за која го мафта цел народ де ка се борел за името и интересите на државата.
http://libertas.mk/сдсм-груевски-од-плажа-во-грција-наред/ СДСМ: Груевски од плажа во Грција наредувал да се гласа амнeстија на хашките случаии воедно како се пазарел со Ахмети за истите. Да се потврдува тезата,ова се ВРХОВИСТИ на власт. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
|
![]() |
|
"Пиши нешто да не може никој да го разбере " , " Ќе измрдуваме со одговорите, малку округло па на ќоше "
Е тоа е начинот на кој овие бедници ни ја водат државата...тоа е начинот на кој онаа беда од премиер од некоја плажа во Грција ги команда мравките што не смеат ни да размислуваат со своја глава... Денеска се тркала по грчките плажи, утре те мава по глава дека ти си предавник а тој ги брани националните интереси..... Само поентата е тоа што јас воопшто не сум изненаден од ова што го слушам за тоа кои се и колку вредат ајдуциве што ја раскрчмуваат државата...тоа нека го знаат оние кои својот глас им го поклонуваат на избори. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |