![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 346> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
I knew I loved you before I met you,
I have been waiting all my life, In your eyes I see the missing pieces I'm searching for and I think I found my way home... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ha,ha....fala sto mi gi otvori ocite i mi go dotera umot,a za toa sto mu dade smisol na zivotot....ic da nepraam muabet..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...govorete...pishuvajte makedonski...pa cel svet da ve razbere
![]() Изменето од mamamd - 06.Август.2008 во 10:41 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....glej si tvoja rabota!
|
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
аман веќе иди сииии
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ти реков да пазиш...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijauneva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() Ne ti prilega toa ne Napusti go mojot um i odi si nekade daleku Ti ova mesto ne go zasluzuvas Ne Ti mene ne me zasluzuvas NE |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Кај да си одам ма?
|
|
![]() |
|
jj.jasmina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Ljubovta e kako vozenje avtomobil: startuvas naglo, vozis prebrzo, a sopiras predocna.. |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
ЕЕе јас ич не запирам....пичам. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
на тебе- благодарам
на тебе- благодарам дека си со мене на тебе- благодарам дека те знам на тебе- благодарам дека те разбрав |
|
![]() |
|
....te zadaviv!..samo ako te fatam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ne sfakjash deka stvarni preteruvash!?
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
две три мои мисли...
одблокираj го... знаеш кое. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |