|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 55> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
aleksg
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow епа добар сон си имал :P
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ulica Makedonija... samo sto se stopil snegot... sum probuvala sandali...se okapav cekajki taksi...pa novo vikav..kup luge poznati..glup son
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сонував дека сум требала да отидам на нешто како луна парк и циркус заедно.ама прво сме чекале некои луѓе, после кога одевме автобусот имаше некој проблем...а кога стигнавме конечно, сфатив дека мини карневалчето е многу убавооо
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го сонував дедо ми, се шетаме низ чаршија и ми купува кожени опинци, потоа се враќаме во селото кај што порано престојуваа за време на летото и играме шах... Многу реален сон...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum se spremala da patuvam ... sum bila prvo na koncert i ne sum imala vreme da se spremam, pa navrat nanos sum se spremala.. ne sum mozela da najdam prevoz...a bilo 13.50h, a avionot trgal vo 14.30... i celo vreme se nervirav zatoa sto nemav vreme da stignam do aerodrom...i da cekiram i da se ubacam vo avionot pred da trgne...... celo vreme gledav na saat ...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секс...very , very , usual . . . секој пат со иста особа...ми се здосади више
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не кажувам зошто ако кажам погрешно ќе бидам сватен па после којзнае што може да се случи ....... а не сакам да се случи ништо лошо зошто ако нејзе и’ се случи лошо , и мене ќе ми се случи ....... ќе ме мразат отпојќе
Изменето од МАРШАЛ - 23.Јуни.2010 во 11:32 |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сообраќајка
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
necij rodenden... celov vreme napnata.. edvaj cekav da zavrsi.. od bliskata prodavnica birav sitni kolaci za doma.. odbrav cokoladni..uf.. tezok son..
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факинг & сакинг... ...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сон влегов во многу голема и директна расправија со најдобрата другарка Ова на јаве никогаш не ни се случило до сега.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ве молам помогнете ми да го „преведам“ сонов,не можев никаде на нет да најдам што значи доколку некој намерно ти го скрши мобилниот...всушност не ми го скрши туку го пукна екранчето
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |