![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 103> |
Автор | |||||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
.................sekoj si ima pravo na svoj zivot i izbor kako ke go zivee svojot zivot...............site nie sto sme roditeli gi ucime decata kako treba da se ponasaat kao treba da ziveat sto e dobro sto e loso i red drugi raboti..............no toa e valjda vo genite ili vo hormonite...........toa ne se uci.............??????.................ma neznam sto drugo da kazam...........
|
|||||
![]() |
|||||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||||
A па вие хетеросексуалците да не сте бесмртни случајно?? |
|||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||||
![]() |
|||||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||||
NE BE AMA NIE SE RAZMNOZUVAME A VIE CEKATE DA IZLEZIT NUS PROIZVOD OD KAJ NAS PA DA VI GO ZGOLEMIT VIDOT!!! I DA NE BARATE DA POSVOJUVATE DECA OD HETEROSEKSUALCI TUKU SAMI DA SI NAPRAVITE I DA SI GI RODITE!!! AJ ZANSKITE I TAKA I TAKA A MA MASKITE HOMOSI TRABA DA POCEKAAT DAREM USTE MILION GODINI MUTACIJA KAKO BI MOZELE DA SI RAGAAT DECA!!! |
|||||
car's freack
|
|||||
![]() |
|||||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||||
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||||
VAKA SEGA!!! NUS POJAVA E VO SLUCAJOV KOGA OD MILION HETERO SEKSUALNI ODNOSI KA SE POJAVI EDNO BOLNO HOMOSEKSUALNO BEBE!!! ZA INVITROTO OCIGLEDNO IMAS SAMO SLUSANO BIDEJKI NE ZNAES DEKA VO EPRUVETA SE VRSIT SAMO OPLODUVANjETO NO ZA RAZVOJOT NA TAA OPLODENA JAJCE KLETKA E POTREBNA SOODVETNA SREDINA A TOA E MATKATA NA ZENATA;PA TOKMU I ZA TOA IM IMAM DADENO PREDNOST NA ZENITE HOMOSEKSULACI!!! ZA TRETOTO PRASANJE NE TREBA DA TI ODGOVARAM BIDEJKI TREBA SAM DA SVATIS OTI VO EDEN BRAK NA MAZI HOMOSEKSUALCI ZASEGA NITU EDEN NEMA UTERUS (MATKA) NEGO TREBA DA CEKATE DA EVOLUIRATE VO MAZI SO MATKA SO DA SE NADEVATE KE SE SLUCIT VO NAREDNITE MILION GODINI! |
|||||
car's freack
|
|||||
![]() |
|||||
petarpan99 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
||||
kako be ne postojat maski so matka , a hermafroditite sto se , da ve slusne drugar mi ********r ke vidite togas si ima deckoto i stap i dupka -licno sum go probal
|
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||
tocno ama ne moza da znaci deka ako e hermafrodit i avtomatski e homo ! moze da e biseksualec a vo stvarnost na hermafroditite ne mu se dorazvieni niti edniot niti drugiot polov organ taka da ne mozat i tie da se razmnozuvaat!!! |
|||||
car's freack
|
|||||
![]() |
|||||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||||
![]() За болно, ко ќе докторираш по медицина, или човекова сексуалност, и кога ќе извршиш долгогодишни испитувања врз хомосексуалци во кое ќе бидат вклучени и други светски научници од таа сфера, тогаш ќе ти држи вода тезата дека хомосексуалноста е болест - ако сите научници дојдат до тој резултат. А од друга страна, бебето како бебе не е сексуално ориентирано затоа што сексуалниот инстинкт не му е сеуште развиен!! Слушај се шо глупости тропаш!! „Хомосексуално бебе“ ееееј до кај стигна глупоста на човекот.....
![]() Добро ти стварно не гледаш подалеку од носот или со сила се прајш слеп?? Донација на сперма се вика. Вештачко оплодување. Замислиси 2 хомосексуални пара, едните педери, а другите лезбејки. Педерите им донираат сперма на лезбејките, лезбејките се породуваат, и сите се родители на децата. Ете ти happy and fabulous family. Изменето од RebeL - 08.Март.2008 во 15:50 |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||||
слушај се ти што глупости тропаш...луѓето по default се хетеросексуалци (од таа причина се размножувале низ вековите,човекот еволуирал и сега сме тоа што сме)...хомосексуалноста не е нормална работа...мажите ги привлекуваат жените и обратно,затоа во процесот на оплодување со кој се одржува човечкиот род се вклучени МАШКИТЕ и ЖЕНСКИТЕ полови клетки...да те привлекува личност од ист пол тоа е...тоа е БОЛНО,НЕЗДРАВО... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
БОЛНО И НЕЗДРАВО е да се пуши цигари па колку луѓе пушат цигари?!?! Таа теорија е според тебе... Ако си го читал Фројд, тој рекој дека секој човек по default се раѓа како бисексуалец.. Ама сигурно не си го читал, пошто си 15 години, така да, не си компетентен ти да даваш некои теории. Прво помини го пубертетот и адолесценцијата, па после ќе прајме муабет! Толку од мене за тебе ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||||
види,иам 15 години и ти одма ме потценуваш...
![]() најпамето да си бидеш хетеро...види колку луѓе се хетеро,а остај се дури и ЗДРАВО е... ![]() п.с. за тоа со Фројд...ако се раѓаат луѓето како бисексуалци,тогаш шансите за определеност се 50-50,а сепак има мнооооогу повеќе хетеро одколку хомо...мајка природа ти кажува од раѓање што си-машко или женско...ако си машко,нормално е да те привлекуваат женски,и обратно...ти очигледно постар си од мене,ама сепак немаш прочитано ни основни работи Анатомија... ![]() Изменето од Izzie - 08.Март.2008 во 16:24 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||||
![]()
![]()
|
|||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||||
![]() |
|||||
||||
на сите педери-анатомија кец
Изменето од Izzie - 08.Март.2008 во 16:33 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Да, според анатомијата, сексот служи само и само за оплодување, а не за задоволство. Устата служи само и само за јадење и пиење (и повраќање), па многу луѓе пушат цигари (и ред други работи прават со устата). Според анатомијата, ушите се за слушање, па скоро сите женски, а и многу машки си ставаат обетки.... да не одам натаму.... Хомосексуалноста не е мода. Не е мода ти да имаш некакви чувства. Хомосексуалноста, хетеросексуалноста, бисексуалноста се СЕКСУАЛНИ ОРИЕНТАЦИИ. Значи, неможиш ти да бидиш интимен со некоја личност, ако таа личност не те привлекува сексуално, емотивно и духовно, па без разлика од кој пол да е таа личност. Пушењето почнува како мода, а завршува како зависност. Сексуалната ориентација доаѓа одвнатре, не е мода, не е зависност, туку едноставно е полова насоченост. Неможиш ти да станиш еден ден и да речиш „еј ај јас од денес ќе бидам геј, или стрејт“... Изменето од RebeL - 08.Март.2008 во 16:45 |
|||||
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |