IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика меѓу жена и љубовница
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика меѓу жена и љубовница

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 46>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 18:16
So ljubovnica moras da se kries, planiras i na krajot ke dobies kvaliteten seks zacinet so mnogu emocii, dodeka so samiot potpis so zena kako da zavrsila bitkata za osvojuvanje
Кон врв
petbo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Локација: Macedonia
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 19:40
Sepak smetam deka zenata mnogu poveke bi mozela da ti gi objasni primesite bidejki ona mnogu ubavo znae sto da napravi i vo koj moment da napravi.Na primer i pokraj teskiot den koj go imal mazot na rabota koga ke dojde doma zenata da bide inicijator za intimen odnos vo koj zenata ke bide glavna sto cesto kaj nas mazite uspeva.Iskrata sto se cuvstvuva dodeka se zaljubeni i vo vrska treba da se ima i vo brak,znaci da se dogovorat da se najdat posle rabota nekade vo grad i po ispienoto kafe da se prosetaat na primer kej,Vodno ili nekakva druga razonoda koja ke im bide interesno na obajcata.Vo stanot ne e samo spalnata soba mesto za odvivanje na cinot tuku celiot stan(normalno ako ima uslovi).Pocesto zenata moze so samoto nejzino dvizenje pri sekojdnevnite raboti da go vozbudi mazot.Primeri im nema kraj.   
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 19:53

Па се знае тоа што не го гледаш секој ден ти е поинтересно и забавно и нормално....двајцата дотерани расположени ќе излезете да се забавувате а дома со жената проблеми па сметки требало да се платат па децава за патики вриштат па не е исто нормално хехехнамигнување

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 20:53
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

So ljubovnica moras da se kries, planiras i na krajot ke dobies kvaliteten seks zacinet so mnogu emocii, dodeka so samiot potpis so zena kako da zavrsila bitkata za osvojuvanje

... a ti mamino mnogu da ne mi se zanese... a da razmislish malku deka sekoja teritorija e zelba na nekoj osvojuvac... pa da si si pretpazliv... aspiraciii... opasnosti demneat.... a potpisot nikogash ne shtiti od opasnosti... slushaj ti mamamd shto mi ti veli... otvoraj oci devetbanka... oti dodeka ti tamu dobivash "kvaliteten seks so mnogu emociii" nekoj da ne gi koristi istite blagodeti.. onamu kaj shto e sigurnosta od potpisot... niva ne se ostava dolgo ne orana...
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 23:52

,,niva ne se ostava dolgo ne orana"

газење%20од%20смеење hahahaha u pravo si mama d za ova gornovo

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 00:04
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... niva ne se ostava dolgo ne orana...

....ЈА МОЈАТА ЗА ...ЗАПОТНАВ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 11:01
Koga ke mi rece :  - Aman samo na toa mislis i zemi pomogni nesto ! Ja op ! kaj druga sto ne me tera da rabotam...Mrazam pravosmukalku !...razberete veke ednas !...samo preku pravosmukalka doagam do seks !...e ne moze veke taka !...strajk !...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 11:08

Koga ke mi rece :  - Aman samo na toa mislis i zemi pomogni nesto ! Ja op ! kaj druga sto ne me tera da rabotam...Mrazam pravosmukalku !...razberete veke ednas !...samo preku pravosmukalka doagam do seks !...e ne moze veke taka !...strajk !...

...definitivno me nasmea  vo ovoj tmuren den.... sega odam na rabota raspolozena... a koga ke se vratam... ke gi citam tvoite biseri...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 18:43
Ne treba da se ima ljubovnica
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 21:18

Ne treba da se ima ljubovnica

... e takov te saka majkaголемо%20гушкање... pameten... domakin...barem  malku...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 21:27
Mamicka moja ...големо%20гушкање
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 16:07
Zavisi kade ja barme razlikata?
Vo zjenata i ljubovnicata kako fizikus, kako seks partner, kako osobaba so koja si postojano i osoba so koja si povremeno, kako domakinka, kako dama ili samo kako osoba za sex.
I za zjal i vo site sluchai ima razlika. A razlikata e koj kako ja dozjivuva sopstvenata sopruga, a i samiot sebe pokraj nea.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 21:51
аплауз taka e orlov, 100% si vo pravo......
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
petbo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petbo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 23:09
odlicen komentar.

Изменето од petbo - 24.Април.2008 во 23:10
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.