|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 118> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....НЕ!КОЛКУ СИ ДОБАР,СТОПАТИ ПОЛОШО ЌЕ ТИ СЕ ВРАТИ!ЌЕ МЕ ДЕМАНТИРАТЕ ЗНАМ,АМА ЕВЕ НЕКОЛКУ ДЕНА СУМ МАЛКУ НАСТРАНА И ВЕДНАШ НА НЕКОГО НЕ МУ ОДГОВАРА!НАУЧЕНИТЕ ДА ЈА КОРИСТАТ ДОБРАТА СТРАНА НА ДРУГИТЕ .....ВЕДНАШ СЕ ИЗНЕНАЃЕНИ И УВРЕЃЕНИ..!БАШ МИ Е ГАЈЛЕ ШТО МАКЕДОНИЈА НЕМА МОРЕ...!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene me ucea "Toj tebe so kamen , ti nego so lepce" , ama sepak jas sega sin mi od vreme na vreme go podsetuvam na ona "Zgazi za da ne te zgazat " , takvo dojde vremeto ona moeno ne vredi mnogu poveke.Ama sepak e trudam bez potreba da ne si sozdavam neprijateli
|
|||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A mene mi velea:" koj tebe so shaka , ti nego so kapa"!
Inaku dobro go sovetuvash sin ti! |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДОБРИНАТА СЕ МУЛТИПЛИЦИРА. АКО НА ДЕСЕТМИНА ИМ НАПРАВИШ ДОБРИНА, НЕ ОЧЕКУВАЈ ОД СИТЕ НИВ ДА ГО ПОВТОРАТ ИСТИОТ ЧЕКОР - ДОВОЛНО Е КАЈ ЕДЕН ДА ВРОДИ ПЛОД, А ТОЈ ЌЕ ЈА ПОВТОРИ КАЈ ДВАЕСЕТМИНА ОД КОИ ДВАЈЦА ЌЕ ЈА СВАТАТ НЕЈЗИНАТА ВРЕДНОСТ, ПА ТИЕ ЌЕ ПОМИРОСААТ СО НЕЈЗИНАТА ВОДИЧКА ПО ЧЕТИРИЕСЕТИНА ГЛАВИ, ЗНАЧИ ПО ДВА, ОСУМДЕСЕТ, И ОД НИВ ПО ЧЕТВОРИЦА...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никогаш никому не му вели
дека изгледа лошо или загрижено...
секогаш барај го доброто кај луѓето......
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ПОМНОЖЕНО СО ЕДИНИЦА=ГОДИНИ И ГОДИНИ!!!...ШТО ДОТОГАШ?...ЛОШОТО ЌЕ НАДВАДЕЕ НАД ДОБРОТО!..НЕМА ФАЈДЕ ОД ЗБОРУВАЊЕ..ДРУГО ТРЕБА ДА СЕ ПРОМЕНИ И ПРИМЕНИ....
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најди време да љубиш...да се смееш...
смеењето е музика на душата...
најди време да се осврнеш во саможивеењето
денот е краток....
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A...shto e toa dobar???
Da popushtash nekomu i protiv svoja volja?? Da mu ukazuvash na greshki koi nesaka da gi vidi, a potoa ti gi snosish losh*te posledici shto si mu ukazuval??? Da si vechno...so navednata glava??? SHTO E TOA - DOBAR?? |
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ДА ЈАС МИСЛАМ ДЕКА БАШ ТОА Е КАЈ НАС СИНОНИМ ЗА ДОБАР,А КОРИСНИКОТ НА ИСТИТЕ НЕПИШАНИ ПРАВИЛА Е ..МУТАВ.....ЗАОСТАНАТ..СЕЉАК.....!
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од zbunet - 11.Март.2008 во 13:24 |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, множење, квадрирање... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MAJSTORCE...OD KADE BE TI PAK SO MATEMATIKA????
HA! DEMEK DECKO ZA SVE!!!
MORE BEGAAAJ TAMU
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj mori ti dosta ! Dojdi vamu da se bacuvame ! |
|||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |