![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 307308309310311 360> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZD...Vecer ke go nosam Ninja na proslava
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
ZD....Znaev deka go nasol ...Presreken e denovive
![]() ![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
зд -гледа ,а дали види??
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ZD...ke go stigne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
зд - знам
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
зд ... не знам како да и ’ кашам ......
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
зд-во последно време е многу разположен кон неа
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Знам дека ќе успееш... верувам во тебе.....
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ксенија Пајчич е МРТВА!
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да:(((((((((((((((((((((((((((
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
И дечко и како што разбрав...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
зд - не знам која е Ксенија Пајчич
![]() |
|
![]() |
|
војникОТ ![]() Нов член ![]() ![]() пешадија Регистриран: 16.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Знам дека е Ксенија ПајчиН..
знам дека е мртва.. знам дека не е најважно да си богат и славен.. |
|
Самопочитувањето, кое подразбира самосвест за тоа кој си и што си е најважно за самоопстанокот!-Јагнула П. Куновска
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Znam deka... site sme gosti na ovoj svet. Zatoa mudro koristete go vremeto i zivotot. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 307308309310311 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |