|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 306307308309310 525> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sit
and wait
Does an angel contemplate my fate And do they know The places where we go When we're grey and old 'cos I have been told That salvation let's their wings unfold So when I'm lying in my bed Thought's running through my head And I feel the love is dead Im loving angels instead... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I
remember like it was yesterday
First kiss and I knew you changed the game You have me, exactly, well you want it, And I'm on it... ... Yeah we so in love, love I want you to know You are my baby love, my baby love You make the sun come up Oh boy You're my every, everything that I could ever dream of You are my baby love, my baby love You make the sun come up Oh boy You're my every, every, every, everything |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You know how people
have these little habits That get you down. Like Bernie. Bernie like to chew gum. No, not chew. POP. So I came home this one day, And I am really irritated, and looking for a little sympathy and there's Bernie layin' on the couch, drinkin' a beer and chewin'. No, not chewin'. Poppin'. So, I said to him, I said, "You pop that gum one more time..." and he did. So I took the shotgun off the wall and I fired two warning shots... ...into his head. He had it coming He had it coming He only had himself to blame If you'd have been there If you'd have heard it I betcha you would Have dome the same |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ако сум ти како чаша вино,
држи ме на усните, о, држи ме и пиј ме, додека и последната капка не искапе во тебе.......... |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volela bih da te nocas sretnem..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volela bi da si tu..........
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tako mi nedostajesh
samo ruku da mi dash
tako mi nedostajesh
dali znash dali znash.............
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пољуби ме и буди ту, нек срце лупа као да је први пут!
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кафе браво пијам , ПРЕМИУМ разбираш
пијам и добивам , НАГРАДИ разбираш . . .
|
|
STRUGA
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
salt in our wounds...
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I togas nekoja budala...
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде и да си во овој свет те следам со мислите...
твојот свет нема граници твојот свет има милиони страници дали ќе се сретнеме пак... |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zemjo moja zlatna boja
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gone with the sin my baby
how beautiful you are... |
|
Внеси реплика | страница <1 306307308309310 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |