![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 306307308309310 346> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDTK...Toa sto si se pronajde vo muabetot mnogu mi kazuva za tvojata perverznost..
![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SDTK koga ne mozesh vo ochi kazi si na mess
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
СДТК.....
Sa desne strane nocas nema te, a znas da je krevet veci bez tebe Postelja cuva tvoje mirise, a stvari po sobi smeju mi se Kao na strazi cuvam noc od budnih Ja sam samo jedan od "sinova bludnih" Pravih se reci uvek kasno setim Odgovor znam kad ostanem sam I sta posle svega isto pitanje, da li me opet ceka skitanje Kao na strazi... Изменето од Andjelina - 19.Јануари.2012 во 11:58 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
huh...pak jas...ovaaaa...SDTK...
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдтк...извини
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
не знам дали сум ти кажала...ако не сум -еве,сакам да ти кажам... од љубоморните сум...
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
сдтк...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
sdtk...
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Znaes... kako vo centarot na ogromen lavirint. Posle iljadnici kilometri, svakjas deka si odel vo pogresen pravec. I sega sedis tamu, zamislen. Zamislen, da trgnes nazad, kon izlezot, ili vekje si se otkazal od patot...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
dedanoe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
![]() |
|
![]() |
|
Веќе да ти нацртам!!!
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
сдтк...
ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora. ljudi se postuju recima, a vole cutanjem. |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Еден збор...може да предизвика момент... Еден цвет...може да те разбуди од сонот... Една птица...може да ја означи пролетта... Една насмевка...може да донесе пријателство... Една ѕвезда...може да го осветли бродот во морето... Еден глас...може да промени еден народ... Еден сончев зрак...може да ја осветли собата... Една свеќа...може да ја отстрани темнината... Една смеа...може да ја распара тишината... Еден поглед...може да промени два животи... Еден бакнеж...може да ја роди љубовта... Еден чекор...може да го почне секое патување... Една надеж...може да ја издигне нашата душа... Еден допир...може да ја покаже грижата... Едно срце...може да ја знае вистината... Еден ваков живот...може да се живее до бескрај... Ваквиот живот сме ЈАС и ТИ........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 306307308309310 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |