![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 305306307308309 360> |
Автор | ||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znam deka misli deka mi zdosadil
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
зд... ништо не знам... у к*рацццц
![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
Знам дека немам многу време......но знам дека видов една тема и не можев а да не искоментирам и да не се изгазам од смеење...
![]() сдк Аладин - ти си гениалец...
![]() ![]() ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
zd-јас веќе добро се посмеев на истата тема
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
кога на двајца им е убаво, третиот е прекуброен
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ke ja nosam na Vodno za 8 mart.ke vidi ona ...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
зд-збори за ќеркичката си
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
zd.. mozi da ispadni ubavo vikendov
![]() uste ednas... falaaa pagane |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
знам дека гарант ке ти биде убаво...викендов..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
zd... mene da , ama za nea doprva ke vidime
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
зд утре пак исто ќе биде...
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
зд не го разбирам она... како се викаше
![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
знам дека знае на што мислам, само се прави на Тошо
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 305306307308309 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |