![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 304305306307308 1769> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ajde samo Vie pisuvajte LP, |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
lele me povlece za jazik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() voopsto ne mislev na tebe Bugi, tuku na samata sebe, sakav da i kazam da revidira bidejki na nekolku pati i jas citirav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ova tvoeto se vika KOJ SI JA IMA MUAVTA NA KAPATA SAM SI JA BRKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
navistina interesno, neli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
nesakajki..de..toa ..
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
Marijance, a be da ni e ziva demokratijata, samo nie ja pocituvame
||
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Lavce...
![]() I ti citiras...
Otposle PRIMETIV...
Ok,revidirano e....
Lavce-citira
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
Ednas se oprasta
![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
AMA MORAM DA PRIZNAAM - OBOZAVAM DA CITIRAM....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
ma site po red...samo koj po vise koj po malce..mislam citiraar...vaka koga ne citiram...moram i prasanjeto i odgovorot da go tkam...i po tesko e neli?
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
|
Nemozam da vrsam MONITORING NA CEL FENIX,,ama eve so asistencija na maleckoto..IMAM CELOSEN UVID VO MNOGU NESTA koi sum gi propustila
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ti zasto ne kazuvahs vakvi raboti?...eh moj secheru..sum propustila tuka..."love is in the air":)))
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
LILI, ko prizna pola mu se prasta, a za drugata polovina ke razmislime
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Marijance, zaljubena si?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 304305306307308 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |