|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 303304305306307 360> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд... има некој проблем со тиги, ама никако не можам да откријам што и е и како можам да и помогнам
зд... тоа ме онерасположува |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека знаеш...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека знам... ама не знам што знам, а не знам што не знам...
а и знаеш дека можеш да ми кажиш ако мислиш дека знам односно можам да ти помогнам или ако воопшто знаеш дека тоа би ти олеснило... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
джабе сум патила.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се’ си има свое значење
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд....Утре ќе мавам на бандаш...ама си легнувам со косава не се замарам.......ајт
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд-за жалост се зависи од неа
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд.. до сабота нема прекинување, а сабота здравје боже ако биди частам
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд-пак направив ’’гаф’’
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо не поминува едноставно, ако има и најмала веројатност да се искомплицира
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...мрзата ме совладува...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека не знам што да и купам за подарок , ама и кога би знаел незнам дали е тоа вистинското
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денот е петок.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека не е на одмет да ја прашам...
Пагане... на твои 15-16 години каков поклон најмногу ти оставаше впечаток... (со други зборови... ми се плачи, не знам каков поклон да и купам на цурава, а роденденот и е за 3-4 дена... уф... помагај... нешто впечатливо) |
|
Внеси реплика | страница <1 303304305306307 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |