![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 302303304305306 475> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ништо посебно
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() интересен филм со глупов крај
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() posle dolgo vreme konechno dobar horor... kje ima i 2 del... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Мислев дека е онаков хипстер wannabe уфилман уметнички филм, и всушност испадна дека не сум грешел, но да го оправдам, ако го разбереш е ок, а јас за среќа го разбрав, како и да е, неверојатна техничко постигнување за наши услови, во смисла на монтажа, ефекти, музика и сцени... а урбаните скопски пејсажи можам да ги гледам и уште еднаш
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Dobar film,neshto vekje videno:) |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Prikazna za sekojdnevieto na edna angliska familija,nejzinata harmonija,tekot na zhivotot poglednat od ochite na drugite...no ,i zhivotot na onie osamenite koi se gubat vo ochajot na sopstvenata nesrekja..! Mi se dopadna:) |
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Harry Potter 2prodolzenie od posledniot del....
![]() |
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Последен гледан филм ми е Smiley
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Mi se dopadna:) |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 302303304305306 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |