![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 525> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonce vo tvojte rusi kusi |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
No nikoj kako tebe ne baknuva,za toa si rodena,no ne znam dal kje uspeam da prostam se da zaboravam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bezmilosna linija,
na najmaliot otpor. Kako na sanka jurime nadolu, plasejki se od gubenjeto kontrola iako ona sto od korist da bide moze, so nas samo se razminuva. |
|
![]() |
|
volim osmjeh tvoj,a...........
|
|
![]() |
|
volim osmjeh tvoj,a........poljpci tvoi,josh ti meni sto i reklili tvoi a kad sam bez tebeee,.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Samo eden stih
e dovolen . . . |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
da ja dodrzi nasata fantazija,
no duri ni ep nema da ja premosti rekata megju nas. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A nieden od nas,
ne znae da pliva, a nieden od nas, ni riba da lovi ne znae. |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
уште те има во секој мој здив
во ова срце од сите те скрив уште се плашам да признаам дека и утре ќе се разбудам сам... |
|
![]() |
|
po tebe,kade so gazis mojot baknuva,moeto srce stapki ti odbrojuva,gore na peshter da dojde,mojot cekot koj tebe da projde.ooooo po tebeeee
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
J'ai dans le cœur comme un poids
Dans la gorge une épine De n'avoir fait le choix "LUI" ou "TOI" Les fenêtres sont en bois Et ces pluies assassines Qui coulent au fond de moi "LUI" ou "TOI" ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Dobro jutro tugo, di si bila ti do sad
Ja te nisam vidi dugo kraj sebe Da me sitiš s kin si bila Pa da puknem na dva dila Od ljubomore Dobro jutro tugo di si bila ti do sad Okrenut će na jugo ovi dan Da me sitiš s kin si snila Pa da puknem na dva dila Od ljubomore
Ni trepnija nisam kad si s njime utekla Priznat ja ti neću da sam rukom pokrija Jednu kaplju ča san za te pustija |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ti gi imas...
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
И САД МИ ЖАО...
СВЕ БИ ОПЕТ ... ПОНОВО... ИЛИ ВАКА: ЛАГАНО УМИРЕМ.... ![]() И ТАКА НАТАМУ,И ТАКА НАВАМУ...ова не се стихови,немој некој да се обидува да ги ...пее ![]() Изменето од zagor - 06.Февруари.2008 во 20:54 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |