![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 299300301302303 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da,Irena sum gi pisuvala iminjtata na simpatiite,na koricite od knigite
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Od sto ima mnogu golemi fraeri zatoa ima i mnogu pederi
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Zdravo Kardioloze...
prijaten den !!!!!! toa bese vo mojata generacija... denes nekoi raboti apla se kazuvaat... a mozebi treba malku i diskretno... hahaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da..Irence potpolno svi po pravo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Irence... zosto ima pederi krivi se zenskite...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
denesnite fraeri polesno ke dojdat do maz otkolku do zena... heheee
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Marko uste ednas. Se sto e "na tacna dadeno" brzo zdosaduva...
![]() |
|
![]() |
|
Marko...ne se krivi zenskite, Ljubopitstvoto se da se proba,da se bide IN.. |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Поздрав Марко
и не само тоа, денешниве девојки не им даваат да маштаат на фраерите се им сервираат на тацна и од одма. Нормално е да нема после роматика. Мислам ако не се измачиш додека ја бакнеш тогаш нема лезет. |
|
![]() |
|
Znaci ne e tesko da se dojde do zenski, tuku mnogu e ednostavno premnogu ednostavno, a maska psihologija e lovdziska
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A toa sto veli Val da se bide IN
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ете Ирена се си знае
;))) |
|
![]() |
|
a mislam deka najgolem problem e toa sto zenite imaat inekcija koja ne znaes kade ke ja primenat...
dali venozna ili vo debeloto mesto.... hahaa ako cekas venozno... opsss... ti stavila vo debeloto meso.... ako cekas vo debeloto meso... offfffffff... venozno.... Toa ti e kako vicot: Si bile dvajca kolega i koleska na rabota... Koleskata mu veli: - ajde da se kladime vo platata... dali mi e odnapred ili odnazad? Kolegata: - ODNAPRED!!! Taa se navednala... eve od pozadi mi e... i mu ja zela platata... Posle eden mesec... sega kolegata saka da si ja vrati platata i i predlaga pak da se kladat.... Kolegata: - SEGA TI E OD POZADI! Koleskata ja krenala suknjata... i mu veli: - eve deka mi e odnapred .... I pak mu ja zela platata... Odi mazot doma... pak bez plata... i go docekuva zenata so inekcija vo jazikot: - sto pak se zadrza? - kaj te najdoja tebe tolku budala ... samo ti rabotis... - kaj ti e cekot broj 345513452 - skapani domati ti dale na pazar... smotan eden... - daj ja platata... Toj: - eeee... zeno... dodeka ne vi se znae dali vi e odnapred ili odnazad... plata nema da ima... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 299300301302303 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |