![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 299300301302303 635> |
Автор | |
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sreken rodenden moon
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() среќен роден ден Марија 1000 уште мнооооооогу родендени да славиш со нас ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Марија среќен роденден
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
marija1000
![]() ![]() СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ladyzaki - 10.Февруари.2009 во 01:50 |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
На другарката, сестрата, и големата пријателска љубов marija1000
за роденден за подарок многу медени срца од моето срце и многу искрени и силни желби за добро здравје, многу мир, ептен многу радост и најмногу здравје!
Стиховиве ми се редат до бесконечност, емоцииве не ми ги собира во градиве, мислам дека ќе се вивнам накај ангелите од овие неискажливо слатки чувства и дека оваа моја нежна и растопена душа ќе се разлее како црвен восок од убавинава што ме исполнува...
Се надевам дека целиот овој сјај и шарм на оваа личност ќе имам прилика да ги видам и доживеам на Твојот 136-ти роденден и со целиот интензитет на мојата личност да Те прегрнам за да Ти го честитам...
СЕКОЕ ДОБРО ДРАГА НАША!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Marija 1000 i moon sreken rodenden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ако и е денес роденден и на месечинката... нека и е среќен
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Sreken rodenden Marija1000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ...Denes e Vtornik i ne e obichen den, Denes Maca moja ima Rodenden!!! ...bonne fete a toi bonne fete a toi bonne fete a Mari bonne fete a toi... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Moon Sreken Rodenden...!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
|
apce
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
...Nikogas nemoj da ja izgubis nasmevkata na liceto i sjajot vo ocite, ne ti velam site zelbi da ti se ispolnat,kje nema za sto da mechtaes,kje ti kazam samo
![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
SREKEN RODENDEN MARIJA 1000
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 299300301302303 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |