IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 298299300301302 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2012 во 13:11

Super filmche! ( A i super tipche:))

Изменето од Valerija - 24.Февруари.2012 во 13:12
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 09:08

.....Nego go progonuvaa nokjni mori..nikoj ne mu veruvashe:(
Dijagnozata (paranoidna shizofrenija) beshe neizbezna zaedno so lekovite za smiruvanje.
Sepak na kraj negovite koshmari stanaa stvarnost!...
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 09:24
I just wanna feel real love.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2012 во 09:47

.....Mi se dopadna..!

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2012 во 00:18
искуството не беше нешто многу поразлично во 3Д, ама бидејќи ја обожавам целата сага во сите шест дела уживањето беше потполно исто дури по петти пат гледање на филмов среќа

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 14:50

....Kako kje se spravi Noa vo uloga na bebisiter na trite razmazeni deca chij zhivot kje se promeni od taa nokj..!
Dobra komedija:))

Изменето од Valerija - 04.Март.2012 во 14:52
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 14:52

....Kolku kluchot vo plavata vaznichka kje go promeni zhivotot na maliot Oskar Shel?...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 18:47

....  Dali doktoratot beshe negova satisfakcija ili povekje ,zhelba na negoviot tatko?....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 18:50
....Se sretnaa posle mnogu godini....tatko i sin,edniov vo uloga na sveshtenik,drugiot - ubiec.
Kolku detstvoto mozhe da istraumatizira?Dali ubistvoto na drugiot beshe dovolno da se sovlada bolkata od minatoto?...

Изменето од Valerija - 06.Март.2012 во 08:30
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 20:35

neshto postar film od 70-tite,,,,,,,
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2012 во 05:04

odlicen film.ostava bes tekst i tera dolgo na rasmisluvanje.Fenomenalen film
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2012 во 19:51

....Koga sestrata bliznachka ti doagja na gosti:))) ama na podolgo od predvidenoto...
Interesna komedija:))
Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2012 во 20:30
http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=big+mama&ctid=CT3080215&SearchSource=53&FollowOn=true&PageSource=Results&SSPV=&start=0&pos=0
Кон врв
goran-twin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2012
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goran-twin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2012 во 20:32
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 298299300301302 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.