![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 298299300301302 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() .....Nego go progonuvaa nokjni mori..nikoj ne mu veruvashe:( Dijagnozata (paranoidna shizofrenija) beshe neizbezna zaedno so lekovite za smiruvanje. Sepak na kraj negovite koshmari stanaa stvarnost!... |
|
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
![]() .....Mi se dopadna..! |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
искуството не беше нешто многу поразлично во 3Д, ама бидејќи ја обожавам целата сага во сите шест дела уживањето беше потполно исто дури по петти пат гледање на филмов
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() ....Kako kje se spravi Noa vo uloga na bebisiter na trite razmazeni deca chij zhivot kje se promeni od taa nokj..! Dobra komedija:)) Изменето од Valerija - 04.Март.2012 во 14:52 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Kolku kluchot vo plavata vaznichka kje go promeni zhivotot na maliot Oskar Shel?... |
|
|
|
![]() |
|
![]() .... Dali doktoratot beshe negova satisfakcija ili povekje ,zhelba na negoviot tatko?.... |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Se sretnaa posle mnogu godini....tatko i sin,edniov vo uloga na sveshtenik,drugiot - ubiec. Kolku detstvoto mozhe da istraumatizira?Dali ubistvoto na drugiot beshe dovolno da se sovlada bolkata od minatoto?... Изменето од Valerija - 06.Март.2012 во 08:30 |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13960 |
![]() neshto postar film od 70-tite,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ARTE ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
![]() odlicen film.ostava bes tekst i tera dolgo na rasmisluvanje.Fenomenalen film |
|
![]() |
|
![]() ....Koga sestrata bliznachka ti doagja na gosti:))) ama na podolgo od predvidenoto... Interesna komedija:)) |
|
|
|
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 298299300301302 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |