|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 298299300301302 708> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-е ти што сакаш во недела ,пладне во тоа жешко време ?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...во право си...мислам сите се по дома ко јас
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-кој во Охрид,кој из град на кафе или ручек.......Одмара народот
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... ти не шеташ
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-после малку ќе се прошетам из Скопје.Вчера се оженив за другарка ми и сега ќе одаме кај нејзините родителе во Автокоманда на ручек .И вечер на базен.да пливаме малку
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... убаво да си поминеш
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-Благодарам Сање
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк Стварно Емил? |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..odnosno sdp dobro li procitav deka Emilco stana avtokomandovski zet |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-добро си прочитала Мами
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
И јас како мами ја утнав темата...СДП...СДП...СП...
Сдк Емил изгледа е сериозен Емииииллллл Ај честито брак...да си се сакате долго..и да си дочекате ваква старот..како мене ...И многу дечиња да ви трчаат по дома... (ии во комшии ...Автокоманда ) Изменето од ФорумскаБаба - 04.Јули.2010 во 12:54 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-благодарам Бабе
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...јадна ја не догледувам
Емиле Честито |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E aj да наздравиме за долг среќен брак и многу дечиња |
|
Внеси реплика | страница <1 298299300301302 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |