![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 591> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
ne,ne se plashi,...ajde ,..kachuvaj se,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() |
ма секако
а ти заљубен/а дали си?
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() |
PA dobro be Zagor ova ne e atomska fizika da ni ja sjebes igrata
...ajde prodolzuvam jas samo so prasanje ..Ako Gospod postoi,zasto togas napravil od site mazjaci na planetava..covekot da e edinstveniot kj ja tepa svojata zenka? |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
vrneeeee mnoguuuuuu
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() |
eve sum, Heloooooo
i Veter vo grb....ili ne se vikase taka? ![]() Изменето од moira - 27.Јануари.2008 во 03:04 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
не уште сум зелен за заљубување
која боја е огледалото? Изменето од zabegan - 14.Февруари.2008 во 22:49 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
диоген опседнат си со тоа
![]() ![]() зошто ме мрзи да филозофирам некојпат ??? ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
кај мене на Водно истура
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
пијана сум од љубов
![]() ![]() дали си заљубен/а ?? ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() |
...НЕМААТ КОМПАС,ЗАТОА!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
![]() |
врне ли кај другите ??? и денов е кома
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
не знам
Славеше ли денес ? и кој празник ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
моментално розово оти стои свртено кон ѕидот
![]() зошто птиците одат на југ ? |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() |
SEKO..ne sakav ovde da filozofiram..samo sakav da dobijam na vreme da odgovoram na site igri prd OUS..makar sto zaboraviv deka si uste budna...i pamenoto moe k se obider da izbalansira nekako..makar sto..moras i ti da priznaes prasanjeto I TE KAKO IMA SMISLA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 591> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |