|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 84> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu pena
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А,ЖИРИ? НЕ МОЖАМ ЈАС И УТРЕ ДА СЕ ДУВАМ ОВДЕ...!ПА НЕ Е УБАВО ТАКА...ПЛУС ,СЕ СИ КОШТА...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa treba da vikneme nekolku koleski od forumov za da merat i zacistat go malku...oti znaes faka urda od stoenje
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИТЕ СПИЈАТ...ДУРИ НЕ САКАА НИ ДА МИ ПОСТЕЛААТ!!!КОГА ЌЕ СЕ ЗДРВАМ,КЕ ПЛАЧАТ ПОСЛЕ...!!!ЕЕЕЕ,КАКВИ СЕ....,АБЕ ЖЕНИ...
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕТЕ ТАКА ...НА СТОЛ..НАЈСЛАТКО Е......................
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ОТИДОВ ЈА...ГОТОВО...НЕМА ZAGOR....
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЕВЕ МЕ ЖИВ СУМ...,СЕ СКИНА ЈАМКАТА!ВИ ВИКАМ ЈАС НИШТО НЕ Е ВИСТИНА ШТО ГЛЕДАТЕ ОВДЕ!!!
ОДИМЕ ПОНАТАМУ...... |
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KADE SI ZAGORE, ME POVADI OD PAMET ARNO STO JA IZVADI JAMKATA, ARNO REKOL AJNSHTAJN SE E RELATIVO
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЌЕ СЕ СМЕНАТ И ТИЕ ЗАКОНИ!НИШТО НЕ Е ВЕЧНО...МОРА ДА ПОСТОИ ..КРАЈ
|
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MORA DA POSTOI KRAJ IMAKU BI BILO KAZNA.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj se samoubieme oti nekat da ne primat u NATO i EU
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |