![]() |
|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 39> |
Автор | |||
jasmina trpeska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
konkretno do mene kako rezultat sto imam zeleni oci, a zelenite oci vo realnost se neverni, tocno pokazuva deka ne sum do 100% verna, normalno ne vo site raboti od sekojdnevieto.!
|
|||
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
i jas imam zeleni oci pa sum si verna, so ima vrska bojata na ocite...
![]() |
|||
![]() |
|||
ovals ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
||
da,zaso pa da ne.
|
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
се зависи до ситуацијата...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
Исто ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Da mace taka e, ama od neverstvo do neverstvo ima razlika, i od neverstvo do laga ima razlika. Nemozes da kazes deka si neveren zatoa sto si fantaziral za sex so druga devojka taka???? Edno e fizicko neverstvo a sosema drugo psihicko
![]() |
|||
![]() |
|||
California ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
||
lady you'r in right
|
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
Уффф...Колку ми е паметна бе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
||
dobro, plavite oci izneveruvaat?
![]() Изменето од blue666 - 10.Јануари.2008 во 13:42 |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ако се твоите се плави тогаш немаш за што да се секираш пошто ти најдобро би знаела дали или не ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kakva vrska ima bojata na ocite so izneveruvanjeto, ve molam da mi objasnite???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
||
jas imam plavi
![]() tokmu toa i mene ne mi e jasno, bojata so izneveruvanjeto ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ама баш никаква ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |