IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Те Сакам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Те Сакам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 62>
Автор
Порака
sard Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Прилеп
Статус: Офлајн
Поени: 1440
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 02:57
да знаете дека многу е потешко да бидете како јас оној, кој ги повредува, отколку како вие оние кои сте повредени.
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 02:59
Originally posted by sard sard напиша:

да знаете дека многу е потешко да бидете како јас оној, кој ги повредува, отколку како вие оние кои сте повредени.

Potesko? Ma daj.. Toj veke si nasol nekoja da mu go potpolni rasporedot. A jas ovde se glupiram! Aj bar kazi mi ako ti e tolku tesko sto gi povreduvas, zosto go pravis toa?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:02
сакам а не сум способен да љубам и резултатот е тој
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:06

сакам а не сум способен да љубам и резултатот е тој

Istoto mi go rece i Toj. Skrsil mnogu srca zosto ne znael da saka. Ma daj, zar nemas potreba od toa da bides edinstveniot i najsakaniot na svet od osobata sto e do tebe?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:06
не секогаш е виновен недостатокот на способноста за љубов, не сакам да прифатам дека има виновни надвор од мене
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:09
Старите постапки од минатото си го земаат данокот

Изменето од sard - 07.Јануари.2008 во 03:10
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:10

не секогаш е виновен недостатокот на способноста за љубов, не сакам да прифатам дека има виновни надвор од мене

Sard koga si veke ovde objasni mi podobro sakam da svatam.. Zarem nikogas ne si pocuvstvuval bolka sto ne si pokraj sakanata? Zarem nikogas ne si osetil deka bez nea nisto nema smisol?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:14
Јас не ја посакувам покрај мене. Јас ја сакам и без тоа. Болката не е поради тоа што не е моја, туку поради тоа што сум придонел темнината да надвладее над светлината во неа. Има смисол животот бидејќи јас сепак се стремам за љубовта и тоа ми дава смисла иако не можам да ја имам покрај мене.
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:15
Но јас зборував и општо за љубовта, јас ги повредувам и пријатетелите и блиските. Само Господ не не повредува!
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:20
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Старите постапки од минатото си го земаат данокот
а што сторив јас?:????????????????????плачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачење

Не веруваше во злото и не се штитеше!
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:23
Zarem treba da veruvame vo zloto Sard.. Pa jas cel zivot se stremam da go izvlecam ubavoto i od zivotot i od lugjeto. Navistina ne mozam da svatam kako nekoj moze da povreduva drugi namerno..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:28
Blue bar ni se pogodi vecerta, i dvete so vino i solzi.. Ustvari jas moite gi potrosiv izminatite denovi, ama svezo mi e sekavanjeto голема%20насмевка..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:32
Не е намерно Мишел... Времето не расипало иако тоа не го сакаме...
Затоа страдаш blu, но подобро е така, бидејќи уште повеќе ќе страдаш да си од оваа страна...
www.pravoslavna.mk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 03:32
Eh bar da bese tuka "mojata pricina" za vinoto vecerva, pa da procitase po nekoj od moite zborovi.. Ma neeee sigurno ke ostanese ramnodusen голема%20насмевка. Ke me prasase sto se ovie drami? Eh bar da dozivee edna vakva drama i Toj, pa posle da mi se javi da mi kaze kako e..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.