|
Седнувате пред тв за да гледате... |
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Автор | |
MkdWarrior
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam Sport samo na TV se drugo na internet
MKD TV kanali ne sasluzuvaat da bidat Gledani |
|
MkdWarrior
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA GO GLEDAM NA INTERNET TV
Spartacus: Blood and Sand - Official HD Trailer http://www.youtube.com/watch?v=m2CqtNeRK_w&feature=related VAKVI SERII TREBA dani Prikazuvaat nasive TV |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 под полициска опсада?,а тие ме прекинуваат со разно разни реклами од некој си турско-арапски серии,на секои 10-15 мин.....
...аман! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CSI : Pero Nakov b.b.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...................smeshki !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Латино теленовела или некое реално/музичко шоу |
|
Долгоочекуваниот и најдобар албум на најпознатото македонско девојче КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
строго филм сакам
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џабе бришам прашина од ТВ...размислувам да го џитнам.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... кога има добри филмови?
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......па што знам , имам сателитска со дримбокс, така да кога и да посакам имам добар филм
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...film..
|
|
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bandini
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу малку гледам ТВ,сакам добро филмче да одгледам(ако ми се посреќи да начекам),гледам вести колку да сум во тек со настаните,кога сум втора смена ги гледам утринските програми,посебно кога има прилози од медицината и се заразив од актуелната турска серија на А1-Џеврије ми стана фаворит,после Левент.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |