|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 214> |
Автор | |
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi i toa kako poveke go pamtam prviot baknez nego prviot sex se pocna so baknezot so nego se otvori edno novo cuvstvo ljubav.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашо сум сигурен... Искуството ме наведува така да мислам
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друже,не знам колку години имаш, но мое мислење е дека си млад..... Ќе сфатиш еден ден дека бакнежот воопшто нема ама баш никаква улога во денешниот свет, освен оној првиот.... Но тоа е само еден бакнеж..... После тоа другите бакнежи се досадни... Апетитот на сите расте, ти текнуе???
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe toa iskustvoto krsh ne napraviama ne ke beshe losho da imashe nekoj za baknuvanje
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis kako vicot :sedat vo park baba i dedo i baba veli znaes ovde pred 50 god koga mi go ukrade prviot baknez a dedo ,kako ne znam od togas se na robija sum!!!!!
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пааааа.....секогаш има драга колешке Ајде јас морам да одам, сеа ми се јавија, морам да излагам, се читкаме здравје утре... Поздрав....
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima kolega ima ama koj da ceka dodeka da dojde
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eleni, koj cekal - docekal..
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sho e so toj koj ne docekal a?
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E toj naebal.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaa ima i drugi de, a ti sho cekash a?
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sto cekam.. go cekam nego.. da dojde...
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA NE CEKAJ, UZIVAJ. jas si pomisliv brej mene me cekas.
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti koga dojde, jas zabusavav i ne se vidovme, ama naredna prilika.. hihii..
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |