IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 214>
Автор
Порака
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 01:57
vredi i toa kako poveke go pamtam prviot baknez nego prviot sex se pocna so baknezot so nego se otvori edno novo cuvstvo ljubav.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 01:57
зашо сум сигурен... Искуството ме наведува така да мислам SmileSmile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 02:00
Originally posted by laki laki напиша:

vredi i toa kako poveke go pamtam prviot baknez nego prviot sex se pocna so baknezot so nego se otvori edno novo cuvstvo ljubav.

друже,не знам колку години имаш, но мое мислење е дека си млад..... Ќе сфатиш еден ден дека бакнежот воопшто нема ама баш никаква улога во денешниот свет, освен оној првиот.... Но тоа е само еден бакнеж..... После тоа другите бакнежи се досадни... Апетитот на сите расте, ти текнуе??? Big smileBig smileBig smileBig smile
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 02:01
Abe toa iskustvoto krsh ne napraviBig smileama ne ke beshe losho da imashe nekoj za baknuvanjeBig smile
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 02:03
mislis kako vicot :sedat vo park baba i dedo i baba veli znaes ovde pred 50 god koga mi go ukrade prviot baknez a dedo ,kako ne znam od togas se na robija sum!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 02:03
пааааа.....секогаш има драга колешке Tongue Ајде јас морам да одам, сеа ми се јавија, морам да излагам, се читкаме здравје утре... Big smileBig smileBig smile Поздрав....
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 02:49
Ima kolega ima ama koj da ceka dodeka da dojdeBig smile
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:17
Eleni, koj cekal - docekal..
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:19
a sho e so toj koj ne docekal a?LOL
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:25
E toj naebal.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:26
aaaaaaaaa ima i drugi de, a ti sho cekash a?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:31
Jas sto cekam.. go cekam nego.. da dojde...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:33
MA NE CEKAJ, UZIVAJ. jas si pomisliv brej mene me cekas.Big smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 15:34
Ti koga dojde, jas zabusavav i ne se vidovme, ama naredna prilika.. hihii.. Tongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,549 секунди.