|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 107> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate ,girl ,strumfeta ...tenks za ubavite zborovi za avatarot.......duri denes vidov...
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja koristam prilikava i jas da se pridurzam kon komplimentite za noviot imidz na milo delfince, i na cecus! super promena
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хектор има нов аватар и се надевам нема да се налути ако кажам дека стариот повеке ми се допаѓаше
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se svigaat potpisot i avatarot na Cecka.... odlicen izbor
Изменето од SkorpijA - 03.Јули.2006 во 15:52 |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене исто така... Хеки тој првиот што го имаше ти беше најубав, најсекси. ммммм |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot ne bese heki so edno nacrtano tipce na konj?
mene hek da ti kazam kaj tebe site avatari mi zracat so ista energija, tvojata ;)
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oh ti blagodarm blue kiss, i na ostantite cestitki
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kiss to you too hek ;) a bi sakala da go protolkuvash potpisot...ako moze... YOURS - meaning?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svetot e tvoj blue;)
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stavi ja vo najubavi fotki
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa redovno sledam FOTO na idividi..
ovie fotki mi se navistina nesto ekstra....
a bas i ne sum znaela deka treba da se baraat avtorski prava....
ili za potpis treba licno izrabotena fotka....???????nemam takov vpecatok....
kako i da e fotografijata mi se dopaga....a ako treba, neka mi se javi clenot avtor...ke se dogovorime...pa luge sme... nema valjda da mi go skrsi merakot Изменето од cecka - 03.Јули.2006 во 19:44 |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |