IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 107>
Автор
Порака
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 09:59
Nate ,girl ,strumfeta ...tenks za ubavite zborovi za avatarot.......duri denes vidov...Tongue
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 10:12
ja koristam prilikava i jas da se pridurzam kon komplimentite za noviot imidz na milo delfince, i na cecus! super promena
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 10:20
TongueHug
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 11:56
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Nate ,girl ,strumfeta ...tenks za ubavite zborovi za avatarot.......duri denes vidov...[IMG>height=17 alt=Tongue src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" width=17 align=absMiddle>

Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 15:11
Хектор има нов аватар и се надевам нема да се налути ако кажам дека стариот повеке ми се допаѓашеTongue
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 15:52
Mi se svigaat potpisot i avatarot na Cecka.... odlicen izbor Thumbs Up

Изменето од SkorpijA - 03.Јули.2006 во 15:52
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 15:59
Originally posted by bosab bosab напиша:

Хектор има нов аватар и се надевам нема да се налути ако кажам дека стариот повеке ми се допаѓаше

мене исто така... Хеки тој првиот што го имаше ти беше најубав, најсекси. ммммм
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 16:04
prviot ne bese heki so edno nacrtano tipce na konj? LOL 
mene hek da ti kazam kaj tebe site avatari mi zracat so ista energija, tvojata ;)
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 16:13
oh ti blagodarm blue kiss, i na ostantite cestitki
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 16:14
kiss to you too hek ;) a bi sakala da go protolkuvash potpisot...ako moze... YOURS - meaning?
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 16:19
svetot e tvoj blue;)
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 16:27

Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 16:41
stavi ja vo najubavi fotki
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 19:43
Originally posted by natalija natalija напиша:

Цецка мила за потписот побара авторски права? Потекнува на наш фотограф мила
pa redovno sledam FOTO na idividi..
ovie fotki mi se navistina nesto ekstra....
a bas i ne sum znaela deka treba da se baraat avtorski prava....
ili za potpis treba licno izrabotena fotka....???????nemam takov vpecatok....
kako i da e  fotografijata mi se dopaga....a ako treba, neka mi se javi clenot avtor...ke se dogovorime...pa luge sme... nema valjda da mi go skrsi merakotWink

Изменето од cecka - 03.Јули.2006 во 19:44
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.