IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:41
Имам ја Spyware Doctor
Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:43
i ova da go downloadiram aj po red ke probam so site ako ne bidne nisto ke go ima kotek na kompjuterov
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 10:24
spyware doctor - obavezno, najdobar
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 00:05
Ja downloadirav spyware doctor i mi gi pronajde virusite no sega koga odam da mi gi iscisti mi bara licenca i sl. koja treba da si ja kupam so kreditna karticka... ima nekoj pomos da go odbegnam ova...barem da si go sredam sega komp :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 00:26
Па сите сте ботови, ке одис на форуми warez што се и од таму ке го пабараш со крак www.warez-mk.com дојди тука и ке средиме работа ја сум ностоп таму
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 00:51
aj eve se registriram btw gledav krakovi od youtube ali nieden ne mi otvara neznam ni ja zosto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 01:24
Dark HaCkeR aj ako mozes daj mi tuka krack ako imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 06:32
Ete sredi rabota
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 18:19
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Epa logiraj se od kaj Windows XP i desen klik na my computer propertes i advanced pa imas startup and recovery settings i tamu imas koj OS da ti startuva prv

Не збори...збунетост
Како добар познавач на Linux и Windows сигурно знаеш...
дека Windows ниту ги препознава Linux партициите ...
ниту чита дека има инсталирано Linux на друга партиција...
Па како тогаш да смени boot-ирање на нешто што не го препознава...
Во master boot record секторот..???
а...???збунетост

Изменето од којсумјас - 04.Декември.2008 во 18:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 19:56
nemam instalirano Windows i linux zaedno ali mora tamu da go pisuva bidejki toa e mesto za bootiranje na OS
Кон врв
Ackoo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Декември.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ackoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 20:07
Vaka momci koga go startuva Msnto 9.0 non stop ne diskonektira od internet :@:@ Daj kazete kako da se spravam so problemot

P.S imam Max Adsl 25gb
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 20:46
Naj verovatno go imas nadminato limitot za toa taka ti pravi ali i so ke ti e msn 9 beta ???
Кон врв
Ackoo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Декември.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ackoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 21:09
e so 1gb imam pominato sto posto nesto do msn e koga ne go palam se e vo red a vaka ne znam daj ako znaes nekoe programce kazi, pomagaj nekako brat te molam :)

Изменето од Ackoo - 05.Декември.2008 во 21:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 22:01
Па дај пробај со мсн 8,5 или со TuneUp Utilities 2009 направ оптемизација на интернетот со да ти кажам друго

Изменето од Dark HaCkeR - 05.Декември.2008 во 22:02
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.