|
Што би правеле СОличноста над васАКО сте невидливи |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 62> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе му пуштам скачки од оние големине во соба
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би си легнал до нејзе во креветот
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема да го оставам да спие, ќе го плашам
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Bi i ja gasel strujata cela vecer
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mu gi izvadam naocarite
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и ја испијав водата од чашата дури ја држи в раце
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje vezhbame zumba
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke pustam nekoja balada
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baladata kje i ja rasipam
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa bidejki ne sum peder sto drugo bi mozelo?
|
|
Бог да чува!
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе му свиткам камче во хартија за шејќерче
|
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе му ја менувам постојано лозинката на форум
|
|
|
|
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе и ја бушавам косата |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на 1ви септември ќе го ишишам лустер
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |