![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 339> |
Автор | ||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
каде се чуло и видело невеста да го чека зетот?! ![]() Јас не сум видел такво нешто. Ќе ја биде , ама со ваков зет, тешки маки ке имаме сите додека да каже ДА. ![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Kumovi imaat ,a starosvatica da bidam jas moze li?
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
анастеа кажи колку време ја спремаме свадбата за македон... ![]() не знам шо му стана... добро се знае - ако сака да ми биде зет - треба прво он да се жени... ако не - ќе си барам друг... а и греота е сани да го чека... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
имаш ли маж... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
абе ти велам јас се прави мангуп ... ![]() одвај чека да се жени... ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Shto kje mi e maz,jas mozam sama da se spravam so funkcijata. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
![]() ![]() ![]() ТЕТРАТКЕ БРЕ??!!?!??!?! ШТО Е ОВА БРЕ?!!?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
каков зет бе .... шо збориш
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
|
...................
![]() двајцата се заљубени... и ... не знаат шо зборуваат,,, |
||
|
||
![]() |
||
|
одлепило зетчево
![]() ај нормално е да те фаќа паника... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Tetratke бре, поправи ја оваа грешка голема бе
![]() Абе свадба ке нема ако го види ова чудо невестата бе. ![]()
|
||
![]() |
||
|
Ти наместо да зборуваш многу бргу да ја поправиш таа грешка таму, за срамота !!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
македон ЌЕ ПРАВИ ПРВ СВАДБА - ЗА ДА МИ БИДЕ КУМ........ АКО НЕ - НЕ САКАМ ОН ДА МИ БИДЕ КУМ....
ќе си најдам друг... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Аха, сама ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |