|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 55> |
Автор | |
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge sto se sluci so afghanistanec on mnogu interesno gi tumacese sonovite ?
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Afganistanec e baniran
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koi pricini?Sakam recam, sto se sluci za da bide baniran?
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne znam tocno, no sekako moderatorot sto go baniral imal pricina... se raboti za podforumot Veroispoved... pozdrav otkako ke procitate, postovite bidejki se offtopic ke bidat izbrisani. Pozdrav |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram za odgovorot moira.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завчера сонував "кошмарен" сон!!! |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jas skoro sekoj den sonuvam kosmari!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А дали знаеш дека можеш да ги контролираш соништата??? Најсериозно ова!!!!!!! |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam,sum slusala nesto od prof po etika
na sto poto4no mislis? |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па еве... и јас не бев свесен за тоа се додека еден другар не ми кажа дека он го прави тоа!!! Јас бев скептик и не му верував, ама тој беше многу убедлив и настојчив, па решив и јас да пробам. Мислам дека не можеш баш од одма.... треба прво да размислуваш околу тоа, да се убедиш дека соништата се ТВОИ и дека ќе бидат онакви какви што сакаш ТИ да бидат. Ама тоа не еднаш за секогаш.... треба во самиот сон да си речеш - еве сакам на пример да летам..... и ќе пробаш... ќе си "замислиш" и ќе полеташ!!!! (многу е убаво летањето, пробај!!! ) Или еве на пример јас еднаш сонував еден сон кој одеше во правец кој мене не ми одговараше. И јас си реков, чекај.... па јас не сакам таков крај... и си го направив онака како што мене ми се свиѓа!!! Изменето од james dean - 05.Мај.2008 во 00:22 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И уште еден податок за соновите!!! Кога бев средно една другарка ми кажа како нивната професорица по логика им зборела за тоа дека ако сонуваш како умираш (на пример сонуваш како паѓаш, ама секогаш се будиш пред да паднеш! Е сега, демек ако стварно паднеш.... или нешто др. ти се случи) дека или ќе паднеш у кома, или стварно ќе умреш!!! И тогаш... пусти страв.... тинејџер јас... си праиме муабет со другарите... и викаме - како сега да спијам??? Не можам да го контролирам сонот... што ако стварно паднам???? И за среќа јас стално си се будев на време!!! Ама... после долги години.... кога го променив мислењето за светот си викам... дај ја да видам тоа!!! И еднаш сонував како ме прободеа со дрвено копје директно во срцето и јас "умрев". И еве сега... пошто ова го пишувам, тоа е доказ дека тоа биле тешки глупости!!! Па затоа - сонувајте си мирно како паѓате.... и не се плашете ако се залепите за земја... не е ништо страшно!! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i tie sto profesori bea, gluposti ,baraat logika vo sonot.....toa e poveke za psihologija, barem jas taka mislam.I za mene takvo objasnuvanje e neprifatlivo....ne ednas sum umrela vo son pa sto...eve me na forumot
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |