IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
Автор
Порака
vodolija1977 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vodolija1977 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 15:41
Luge sto se sluci so afghanistanec on mnogu interesno gi tumacese sonovite ?
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 20:06
Afganistanec e baniran
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 21:32
od koi pricini?Sakam recam, sto se sluci za da bide baniran?
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 15:27
Originally posted by Astra Astra напиша:

od koi pricini?Sakam recam, sto se sluci za da bide baniran?

...ne znam tocno, no sekako moderatorot sto go baniral imal pricina... se raboti za podforumot Veroispoved...
pozdrav

otkako ke procitate, postovite bidejki se offtopic ke bidat izbrisani.
Pozdrav
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 11:42
Blagodaram za odgovorot moira.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 17:08

Завчера сонував "кошмарен" сон!!!

Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:03
a jas skoro sekoj den sonuvam kosmari!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:35
Originally posted by nikita nikita напиша:

a jas skoro sekoj den sonuvam kosmari!

А дали знаеш дека можеш да ги контролираш соништата??? Најсериозно ова!!!!!!!

Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:38
znam,sum slusala nesto od prof po etika
na sto poto4no mislis?
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 00:21

Па еве... и јас не бев свесен за тоа се додека еден другар не ми кажа дека он го прави тоа!!! Јас бев скептик и не му верував, ама тој беше многу убедлив и настојчив, па решив и јас да пробам.
Мислам дека не можеш баш од одма.... треба прво да размислуваш околу тоа, да се убедиш дека соништата се ТВОИ и дека ќе бидат онакви какви што сакаш ТИ да бидат. Ама тоа не еднаш за секогаш.... треба во самиот сон да си речеш - еве сакам на пример да летам..... и ќе пробаш... ќе си "замислиш" и ќе полеташ!!!! (многу е убаво летањето, пробај!!! )
Или еве на пример јас еднаш сонував еден сон кој одеше во правец кој мене не ми одговараше. И јас си реков, чекај.... па јас не сакам таков крај... и си го направив онака како што мене ми се свиѓа!!!

Изменето од james dean - 05.Мај.2008 во 00:22
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 00:27

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 00:36
Originally posted by james dean james dean напиша:

Па еве... и јас не бев свесен за тоа се додека еден другар не ми кажа дека он го прави тоа!!! Јас бев скептик и не му верував, ама тој беше многу убедлив и настојчив, па решив и јас да пробам.
Мислам дека не можеш баш од одма.... треба прво да размислуваш околу тоа, да се убедиш дека соништата се ТВОИ и дека ќе бидат онакви какви што сакаш ТИ да бидат. Ама тоа не еднаш за секогаш.... треба во самиот сон да си речеш - еве сакам на пример да летам..... и ќе пробаш... ќе си "замислиш" и ќе полеташ!!!! (многу е убаво летањето, пробај!!! )
Или еве на пример јас еднаш сонував еден сон кој одеше во правец кој мене не ми одговараше. И јас си реков, чекај.... па јас не сакам таков крај... и си го направив онака како што мене ми се свиѓа!!!

Tocno e toa, imase edna emisija za toa na rubu znanosti, interesno ama ne mi teknuva sega kako se vikaa sonuvacite..treba da se vidi na sajtot na taa emisija

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 00:46

И уште еден податок за соновите!!!
Кога бев средно една другарка ми кажа како нивната професорица по логика им зборела за тоа дека ако сонуваш како умираш (на пример сонуваш како паѓаш, ама секогаш се будиш пред да паднеш! Е сега, демек ако стварно паднеш.... или нешто др. ти се случи) дека или ќе паднеш у кома, или стварно ќе умреш!!!
И тогаш... пусти страв.... тинејџер јас... си праиме муабет со другарите... и викаме - како сега да спијам??? Не можам да го контролирам сонот... што ако стварно паднам????
И за среќа јас стално си се будев на време!!!
Ама... после долги години.... кога го променив мислењето за светот си викам... дај ја да видам тоа!!! И еднаш сонував како ме прободеа со дрвено копје директно во срцето и јас "умрев".
И еве сега... пошто ова го пишувам, тоа е доказ дека тоа биле тешки глупости!!! Па затоа - сонувајте си мирно како паѓате.... и не се плашете ако се залепите за земја... не е ништо страшно!!
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 00:56
Pa i tie sto profesori bea, gluposti ,baraat logika vo sonot.....toa e poveke za psihologija, barem jas taka mislam.I za mene takvo objasnuvanje e neprifatlivo....ne ednas sum umrela vo son pa sto...eve me na forumotголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.