|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 67> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna mi gledase i mi rece deka u minatiot zivot sum bil vonzemjanin i sum ziveel vo galaksijata " Maliot magelanov oblak " ...teloto mi bilo nesto slicno na nasive oktopodi ...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima,..ima,..chesto mi velat...ti,..od Mars da ne padna??
a jas odgovaram...ne,od Venera,marco mi kaza deka sum od Venera |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo vrska so vonzemjanite nekoi se potrudile i klasifikacija da napravat na nivnite vidovi.
http://www.thewatcherfiles.com/alien_races.html http://members.tripod.com/~pagli/marz.html http://istina.rin.ru/eng/ufo/text/194.html |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam za drugi,....ama ,makedoncive kako da se ,..... koj znae od kade padnati !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored vesta, vo UN se odrzuvaat tajni sostanoci za izgotvuvanje na strategija za NLO.Na sredbata ucestvuvale i 3 USA senatori.
http://www.spacestart.eu/topic.php?id=63&replies=1 istiot natpis i na ovoj link: http://www.ufo-blog.com/ufo-blog/labels/follow%20up.html |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto poglednav nekolku filmcinja na you tube i luge se zaprepastiv mislam od sekogas sum veruvala deka ne sme sami de..........ama vakvi fotki.................
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да постојат некаде далеку сигурно, па не сме сами во универзумот, таман работа
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за одговоров. Среќен сум кога имам истомисленици на оваа тема! |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA E MAMMA ... MOZEME DA PADNEME OD MARS ... A OD VENERA DA RIPNEME ... PRED NEKOJ DEN GLEDAV EDNA EMISIJA ... DODUSE TOA VEKE GO ZNEAV ... MISLAM DEKA SAMO MI SE POTVRDI ... DEKA ZEMJAVA E STVARANA ... SOZDADENA E ... KAKO EDEN DOBAR BROD ... NA NEGO SE IMA ... VODATA NE E STVORENA NA ZEMJATA ... TUKU E PRISTIGNATA SO TAKA NARECEN METEORSKI DOZD ... KOI VO SVOJOT SOSTAV IMAAT VODA ... DODUSE ZAMRZNATA ... A GLAVNA ULOGA VO TOA IMA ONOJ KOJ SEGA NE STITI J U P I T E R !!! TOJ SO NEGOVATA GOLEMINA ... NE STITI OD KOMETI I METEORI ... SE GLEDA NA NEGO KAKO IZGLEDA CEL IZRESETAN ... I SITE DRUGI RABOTI ... POTESKI HEMISKI ELEMENTI ... STVORENI SE POD MNOGU SPECIFICNI USLOVI ... NA SUPER-NOVI ... KOI KOGA EKSPLODIRALE ... NA ZEMJATA STIGNALO ZELEZOTO ... STIGNAL JAGLENORODOT ... KISLORODOT DODUSE E STVOREN ... I POSTAVENA E SCENATA DA SE POAJAVI ZIVOTOT ... TEMATA DALI IMA VONZEMJANI ... PO SE IZGLEDA IMA ... EDNI SME I NIE VO NIV ... KOJ ZNAE OD KADE SME STIGNALE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strpete se be malku,....doagjaat!
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам дека постојат вонземјани и не ги замислувам многу поразлични од нас...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto razmisluvame ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,.... i jas,...osven ,.. sheste prsti na levata raka,....se drugo ni e isto!
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПЛАНЕТАВА Е ПРЕПОЛНА СО ВОНЗЕМЈАНИ, САМО ОНИ ЗНААТ КОЛКУ СЕ!
А, ИНТЕРЕСНО, ТЕШКО СЕ ПРЕПОЗНАВААТ МЕЃУ СЕБЕ, АМА ЗАТОА ЗЕМЈАНИТЕ МНОГУ ЛЕСНО ГИ ПРЕПОЗНАВААТ!! |
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |