|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 37> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во прв момент изгледот, а после тоа карактерот е одлучувачки, што понатаму...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak ,...bez izgled nishto ne pochnuvash , znachi?....a taka moze da se izgubat,...sjajni karakteri .
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza ova e individualna rabota, i kaj sekogo i vo sekoj slucaj e razlicno. Mene mi se slucilo da sretnam nekoj koj sto e premnogu ubav i koga go gledam od strana mi ide da pagam vo nesvest no koga mi napravil dva reda muabet sum se zgazila od smea i veke ne sum go poglednala.. I obratno sretnav decko koj ic ne mi se svigase no cela vecer mi pravese muabet pa tolku mi stana interesen sto utredenta koga go sretnav mi bese najubav od site i toa prerasna vo dolga vrska... Megutoa sepak mislam deka kaj site na prv pogled e biten izgledot, a posle sekoj so glavata si bira Изменето од MyWay - 02.Март.2010 во 10:51 |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, definitivno mora da ima nekoja fizicka privlecnost
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е, се согласувам |
||
badboy92
Нов член Регистриран: 07.Мај.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvin na izgled posle i karakterot :D
|
||
I AM THE BEST AND f**k THE REST !! :D
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
karakteren izgled!
|
||
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Често се случува кај тие што убаво изгледаат да не им треба карактер и
треба да личиш на елка со шарени подароци за да ти обрне внимание.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A jas mislev deka sum ruzen... |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne glumam tuka pamtnakovic,mene od prvo vazen mi e nadvoresniot izgled,potoa mu posvetuvam vnimanie na sogovornikot,eeeeeeeeee ako koga zine zeleni skine,jas sum brza kako strela,pobegnuvam i si velam tuuu kako mozev da mu posvetam poveke od 5 minuti!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме привлекува карактерен изглед. Абе коа ќе ме погледне да се чувствувам ко мало дете пред неа и да се чешам од неа ко кутре дур цвилам
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џабе му е изглед кога нема карактер...
Знам многу луѓе (зборувам за момци во случајов) што и не се толку многу физички привлечни, ама знае да те насмее, муабет да ти направи и едноставно си го има понашањето. Ми се има десено таква ситуација, додека летово бев на одмор во Охрид... Човеков не беше нешто посебно, онака нормален, нит нешто убав ама да се разбереме не беше ни грд. После краток муабет, само запознавање и ништо друго, човекот ми се виде како ептен супер личност, излеговме вечерта со мало друштво, забавен беше и имаше харизма. Обратен случај: Еден “мангуп“ со тон гел за коса, розева маичка ми вика: -Маче, сакаш да се запознаеме? Само ја подигнав веѓата (ко што си имам обичај) и му се преставив, прост здраво-здраво муабет и цело време го тупеше која му била омилена песМа и која музика ја слуша. Не знаеше проста реченица да состави и нормално го баталив човекот. Пре би бирала карактер. Колку и филмско и наивно тоа да звучи, сварно. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на прв поглед-изгледот...за втор поглед-пресуден е карактерот
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |