![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 212> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I'm coming up on infrared...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ПОООЛУДЈЕЧУУУУУУУУУ......
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Да можам бар да се разбудам во свет на љубовта без стари долгови и тие сеништа....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
А мојот живот, е вечно паѓање ...се да се собере..пораз ке остане..
|
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Temno e tajno moja
A vo dusa svetat feneri Se shto imav zaloziv Da ti peam pod pendzeri....... |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
jaaaavi seeeeee
jaaaaviiiii seeeeeeeeeeeeeee
staaaaa bih jaaaaaaaaaaaaaaa
beeeeeeeez teeebe eeeeeee saaaaa aaaaam
|
|
![]() |
|
Твојот лик јас го сонам како икона...
|
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... Donco Shtipjancetooooo...
...kleti shpiuni.... ...i predavniciiii... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Zaustavite zemlju,silazim
Nije bilo niceg,odlazim... ja bas odlazim! |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......sanjam ,sanjam,da zaboravim,
.sanjam ,sanjam da te nevolim....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
|
apce
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne be...neshto mi se izmesha refrenot... dodusha vakva mi beshe inspiracijata...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
загрли ме ти
и опрости ми стегни срце немој плакати једном другом смо били све прва љубов, среча и пролљече сада прошло је прошло све....... |
|
![]() |
|
Just one more time to see your eyes
And I’ll leave you down to sleep You got to be holding on... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |