|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 42> |
Автор | |
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ.
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
never say never
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никадаааааааааааааааа....то Цецо
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
Romani4ka
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako go sakas iskreno nema nikogas da go izneveris !
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakaniot partner ne moze da se izneveri...moze samo da gi proveruvas razlikite za da bides siguren deka si go napravil vistinskiot izbor i zborovite kako : "Nema druga kao ti " ....navistina da drzat voda, a ne samo mehanicki da gi kazuvas
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE, iako ponekogas sakam da flertuvam
cisto da si ja potkrepam samodoverbata
deka ne sum zar'gala
|
|
apce
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или можеби те чеша
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neverstvo mi se ima sluceno samo ednas (ako baknezot se smeta za neverstvo), no konecno svativ deka toa sum go napravila poradi partnerot koj nedovolno se trudel okolu mene (ni priblizno onolku kolku jas sum se trudela okolu nego). Na kraj ja zavrsiv vrskata, zosto vrska vo koja si nesreken i so partner koj te zema zdravo za gotovo nikoj ne treba da ostane. Zosto neverstvo? Ako ne sme srekni ima nacin da stavime kraj na vrskata pa da prodolzime ponatamu so zivotot. Pred da izvrsime preljuba treba da pomislime kako bi se cuvstvuvale nie dokolku partnerot go napravi istoto. Odgovorot i ne e tolku nejasen.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega cetkata sto ja koristam solidno funkcionira
|
|
apce
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako go sakas partnerot a sepak go izneveris, togas se izneveruvas (ili se lazes) samiot sebesi...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kletvi ke te fatat
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze i nesto drugo osven kletvi.. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ovaa tema nikoj nikogo ne izneveruva |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |