|
Велат дека жената е.... |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 44> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Велат дека жената е безпомошна
само додека не и се исушти лакот на ноктите .....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubavata Bozhja kreacija.
Prekrasna ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЖЕНА....... Една од најубавите Божји созданија..... Можеш да ја почувствуваш.... нејзината невиност во вид на ЌЕРКА, нејзината грижа во вид на СЕСТРА, ... нејзината топлина во вид на ПРИЈАТЕЛ, нејзината страст во вид на САКАНА, нејзината посветеност во вид на ЖЕНА, нејзината божественост во вид на МАЈКА ...... |
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe da be kako ne be
Изменето од paton - 20.Октомври.2011 во 01:29 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........vo nea e sobran celiot univerzum<>od majka do prostitutka<>., taka barem nekade prochitav
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените се убави само два часа на ден
Жените најдобро изгледаат два часа во текот на денот наспроти секојдневното разубавување од 40 минути, покажаа резултатите од истражувањето на британска козметичка компанија. Жените секојдневно трошат 38 минути во подготовка - десет минути за туширање, 11 минито за фризура, осум минути за шминка и девет минути за избор на облека. Истражувачите утврдиле дека два часа откако излегле од домот, жените почнуваат да го губат утринскиот сјај. - Тие поради тоа во текот на денот се трудат да го задржат изгледот кој го имале при доаѓањето на работа, додава тој. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...како кола!.
може да ти се погоди ама може и не!. ..a ако веќе земаш на старо,глеј да не е многу "возена" и да е по можност од "прв газда". .....резервниот клуч глеј да не го изгубиш. Изменето од zagor - 21.Октомври.2011 во 11:41 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жената треба да се чува како капка вода на дланка не да се притиска,но и да не се шират прстите,зашто водата ќе истече... само така,со одредена доза на слобода,ќе остане само твоја засекогаш. чувај се од жената која нема да ти возврати кога ќе ја повредиш зашто,нема да ти прости а и нема да ти дозволи ни да си простиш себеси |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata e kako cveke, kolku poveke go neguvas tolku poveke e nezno i ubavo.
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената е филозофија сама за себе...
и тоа не е така страшно... работатат е во тоа што... жената е филозофија и за мене... ако е убава... ќе ја сакаат и други... ако ја сакаат и други... нема да ме сака мене... ако не е убава... кој па ќе ја сака... ако ме сака... ќе ја дупчам... ако не ме сака... она мене ќе ме дупчи... и не е битно што велат за жената дека е... битно е како она го сфаќа тоа што го велат за неа... но што и да велат... знам... сите добри жени се на некој друг... и не сакам да дискутирам за тоа... убави... туку за жени... и колку е страшно тоа, што жените најмалку сфаќаат... што некој подразбира под зборот... жена... Изменето од којсумјас - 19.Март.2012 во 17:39 |
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед на тоа што добрите страни на жената се кажани,јас ќе ги кажал негативните,па нека ми простат .
Неснаодливи во тешки и комплицирани ситуации! Повеќе паничат од мажите! Жените се покомуникативни! Кога нешто неможат да постигнат се препуштаат на плачење,мислејќи дека така полесно се постигнува недостижното или дека така ќе бидат сожалени и ќе ја постигнат целта! Неборбени,без стратегии и идеологии! И секогаш бараат само друг во општеството да им даде права,без да се потрудат тие да ги добијат.Со такви права давајќи им само и само да бидеме рамноправни,испадна жените повеќе права да имаат од мажите и за во политика и за многу други општествени работи! И се што набројав важи само за мнозинството жени,а не за сите! Така да ЖЕНИ=ДЕЦА |
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква ли брилијантна дедукција! |
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozlobno i pogrozno sustestvo...nema...........
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nema spas od nea
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |